Ortiler orge takibimde, çok beleş kalmış bir hisse gibi geldi bana... Olayı nedir neden buralarda sürünüyor ki?
Ortiler orge takibimde, çok beleş kalmış bir hisse gibi geldi bana... Olayı nedir neden buralarda sürünüyor ki?
Aynı soruyu bende soruyorum,fk düşük ,karlı bir şirket ve karı faliyetten geliyor,
Nasıl ve neden böyle düşük fiyatlanmış pek anlıyamadım ben.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Sabırı zorlayıp pes ettirme çabası devam ediyor. hiç bir yükselişe eşlik etmemiş hisseyi endekste gelen en ufak kar al satışında basmak çok iyiymiş. kendi kendilerine tepişiyorlar. KY bu seviyeden satmayacağına göre %2-3 yukarı çekip herkesi dökmeyi planlıyorlar her halde...
şirket 2019 ve 2020 karlarını ne yapacak ya bedelsiz verecek ya da temettü dağıtacak..
patron uyanık çok mutlu olmalı hissenin durumundan... kına yollamak lazım
tahtada işlem yapanları da anlamadım... sabah biraz yükselt akşama kadar sat en düşükten kapat ... nasıl bir mantık anlamadım..?!
Tahta işinden anlamıyorum hocam ama bir paylaşımda gördüm yabancı ufak ufak alıyormuş. bu kağıdı uv için almadım onun İçin az stres yaptı bende uv için alsam kapatır hiç bakmam güzel büyüme var eninde sonunda ederine gider.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri