Ayný soruyu bende soruyorum,fk düþük ,karlý bir þirket ve karý faliyetten geliyor,
Nasýl ve neden böyle düþük fiyatlanmýþ pek anlýyamadým ben.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný soruyu bende soruyorum,fk düþük ,karlý bir þirket ve karý faliyetten geliyor,
Nasýl ve neden böyle düþük fiyatlanmýþ pek anlýyamadým ben.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.borsagundem.com/haber/ne...-gecti/1531450
sanýrým hissenin gitmesini istemiyor, ki giden hisseye tabiri caiz ise ÇAKMIÞ... borsada oynayan patronlar hep hesap peþinde oluyorlar.. o manada demiþtim.. böyle yapan birisinin hissesine kim neden yatýrým yapar ki? bazý patronlar hisse zirvedeyken geri alým programý açýkýlyor.. beyefendi de yatýrýmcý düdükleme peþinde izlenimi yaratýyor. sanýrým þirketin en büyük engeli bu. rasyolara bakarak bir miktar taþýyorum uzun da zaman oldu ama hala ayný yerde sayýyor. aþaðýda geldi yukarý da çýktý ama maliyetler civarýnda hala.. borsa tarihi rekorler( TL bazlý) kýrarken 7 FK ile patronun baskýlamasý ilginç geldi bana.. o tarihten sonra da millet sattý sanýrým bir daha 8 leri göremedi. baþýný biraz kaldýrýnca verip gidiyorlar gibi bir görüntü var..
dün bile EKSÝ kapattýlar. satýn gidin mi diyor diye düþünmeden edemedim... YIL SONU bilançosunu bekleyeceðim. kendi adýma pozisyon arttýrmak isterken durdum. þu an borçsuz/ karlý düþük FK lý hisse çok az kaldý borsa da... onalrdan birisi olduðunu düþündüm ama yanýldým galiba...
Baþarýlý bir yatýrým, diðerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada deðmez hiç bir þey kalp kýrmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Cevap Ýçin teþekkür ederim. Evet þu an borsa da fk sý düþük kalan ender þirketlerden , patrona raðmen güzel þirket mi soru iþareti. Diðer bir patron þirketi Özkgy de ciddi baský yiyor. Ucuz diye ikisine de girdik umarým üzmezler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sabýrý zorlayýp pes ettirme çabasý devam ediyor. hiç bir yükseliþe eþlik etmemiþ hisseyi endekste gelen en ufak kar al satýþýnda basmak çok iyiymiþ. kendi kendilerine tepiþiyorlar. KY bu seviyeden satmayacaðýna göre %2-3 yukarý çekip herkesi dökmeyi planlýyorlar her halde...
þirket 2019 ve 2020 karlarýný ne yapacak ya bedelsiz verecek ya da temettü daðýtacak..
patron uyanýk çok mutlu olmalý hissenin durumundan... kýna yollamak lazým
tahtada iþlem yapanlarý da anlamadým... sabah biraz yükselt akþama kadar sat en düþükten kapat ... nasýl bir mantýk anlamadým..?!
Yer Ýmleri