Bankofamerica nın işlemlerini şikayet etmiştim. Belki faydası olur.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankofamerica nın işlemlerini şikayet etmiştim. Belki faydası olur.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
7,40---7,61---7,14 fibonacci direncleri kapanış 7,38 yaptı p.tesi 7 40 in üstüne atması şart, o zaman hedef 7,61 olur yoksa altları degdirirler ki bana göre alım firsatidir, hele ki su aksi gecen düzeltme gelirse daha alttaki fibo destekleri harika olur alim için.
Asla ytd.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Herşey güzel olacak inşallah. Endekse göre ucuzladikca ucuzladı. Bu sürdürülebilir değil.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri