Ges e gaz versen de çok iyi olmaz mý neden sürekli olarak bekletiyorsun hýzla ges e dal ve fiyatlarý uçur
Ges e gaz versen de çok iyi olmaz mý neden sürekli olarak bekletiyorsun hýzla ges e dal ve fiyatlarý uçur
Bu hafta da bizi þaþýrtmaz ve fiyatlarý geri çekildi güzel bir KAP'a bildirim gönder bu hisse senedi destek olsun
Haftaya kadar bahtsýz hisse senedi ve fiyatlarý geri çekildi ortaya bir þey yok anlaþan
Fakat bu hisse senedi ve fiyatlarý geri çekildi ama ben de zorunlu olarak bekliyorum
15.53 kapanýþ....Küçük Soda..Durmak yok yola devam .Uzuuunnn zaman beraber olacaðýz.Bedelsizlerini ,temettülerini yiyeceðýz.Hadi hayýrlýsý.Sabreden kazanýr.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Ne kadar zamanda fiyatlarý çok güzel bir seviyeye ulaþýr
Uzun zaman nedir
Kiþiye ve sabrýna göre deðiþir.Þiþe ile birleþmeden önce yani 2002 den beri elimdeydi Soda...
Orge de Ges haberleri yakýn zamanda gelmeye baþladýðýnda fazla uzun zaman bekletmez bence.Türkiyede enerji öncelikli.Birde elektrik taahhüt iþinde tek ve rakipsiz olmasýda artýsý.Ben tutacaðým hisseyi.Bedelsiz ve temettülerini almak istiyorum.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Burada ve sosyal medyada pek gündem olmayan bir hisse. Þirketin iþleri hali hazirda zaten iyi gidiyor.
Ustune Ceo Nevhan Gundüz son röportajlarinda elektrik iþinden çok ges santralleri kurulumlarindan bahsetmeye basladi. Buradan bir kaç haber gelirse iþin rengi iyiden iyiye deðiþir artýk.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri