En son hangi tarihte vermiþti Orge bedelsizi.?
En son hangi tarihte vermiþti Orge bedelsizi.?
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Gesan ýn üçte biri iken
Þimdi onda biri oldu
Ne çýktýn be gesan...
firma el attýðý her alanda sektör lideri oluyor
örnek elektrik taahhüt iþlerinin en zor alaný olan metro iþlerinde sektör lideri
tüm metrolarýn %30 nu orge yapýyor
patronun hýrslý bir yapýsý var
yine de attýðý her adýmý ince eleyip sýk dokuyordur diye düþünüyorum
ges iþlerinde yoðun teklif talebi alsalarda, cazip görmediði iþe girmiyor olabilir
bahsettiði yurt dýþýndan bir ortakla bu iþlere girmeleri rekabet güçlerini arttýrýr
yenilenebilir enerji sektörü mevcut konjonktürde çýlgýn büyüyen bir sektör
biraz zaman alsa bile orge gibi iddialý ve büyük bir oyuncu
bu sektörden payýný fazlasýyla alacaktýr
mevcut iþlerle bile þirket agresif büyüme içerisinde
3. ve 4. çeyrek bilanço çok daha iyi gelmesi muhtemel
bu arada gelebilecek süpriz haberlerede açýk olmak lazým her an
Sayýn @mozel, öncelikle yorumunuz için teþekkürler. Ne kadar çok yorum ve bilgi herkes için o kadar iyi diye düþünüyorum. Borsada iþlem gören yenilenebilir enerji firmalarý tabiri caizse leblebi gibi iþ alýp KAP'dan bilgilendirme geçiyorlar. O firmalar aldýklarý iþleri cazip görmese o iþleri neden alsýnlar (Bilançolarýna bakýnca kar marjlarý gayet iyi.) ?
Sektörün önü þuan ki konjonktürde gayet açýk. Hali hazýrda bu kadar raðbet varken iþ alýmlarýný arttýrýp pastadan erkenden pay almak daha iyi olmaz mý?
Ortaklýk ya da þirket satýn almasý ile bu sektöre girmeyi planlýyorsalarsa o da þahsen beni memnun eder.
evet ace dostum diðer firmalar leblebi gibi iþ alýyor fakat her firmanýn maliyeti ve kar beklentisi farklýdýr
þirket þu anda %35 civarý favök marjýyla çalýþýyor
ges iþinde biraz geriden geliyorlar fakat þirket girdiði iþlerde oldukça iddialý
kendini ýspatlamýþ bir þirket
bu açýðý bir ortaklýkla veya yatýrýmla kapatmayý düþünüyorlar sanýrým
yoksa patron sýk sýk þirketin evrilmesinden ve ges iþlerinden bahsetmez diye düþünüyorum
hisse nerdeyse tavan kapatacak buralarda in cin top oynuyor
yakýnda þenlenecek buralar benden söylemesi
Buralar önceden dutluktu demek isterim
Yeterki orge gesan hýzýnda iþ ve emek karþýlýðý fiyatlarý yükselsin
Gökdelen hayýrlý olsun derim
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Yer Ýmleri