Deli dana sendromu bu olsa gerek.![]()
Deli dana sendromu bu olsa gerek.![]()
Çok ucuz kalmýþtý. Bence az bile yapýyor. Þu an bile bu fiyatýn %50 üzerini hak ediyor Orge.
Zararda olan, karý güdük kalmýþ çimento þirketleri bile 2'ye katladýlar fiyatlarýný.
Bunlarýn yanýnda Orge yaptýðý düzenli ve yüksek karlar ile çok ucuz sayýlýr.
Son iki yýldýr ayý piyasasý içinde tüm senetler satýcýlý idi. Aralarda ayrýþanlar oluyordu Deva, Alark gibi.
Þu an büyümeye geçileceði beklentisi ile birlikte þirketler olmasý gereken fiyatlara geliyorlar.
Mevcut alýmlar durulduðunda, bundan sonraki çeyreklerde performansý iyi olan þirketler öne çýkacak ve daha realist fiyatlamalar göreceðiz diye düþünüyorum. Karlarýný sürdürebilenler yükselmeye devam ederken, kar üretemeyenler aþaðý salacaktýr.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Katýlýyorum . Bu kadar iþ alan , karlýlýðý olan bir þirket nasýl bu fiyata dedi ve citibank son 10 günde 2 milyona yakýn lor aldý . Belki dünkü özel emiri bile çiti almýþ olabilir . takaslarda ilk 5 de 3. Sýraya geldi citibank . Devam .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ve takasta en çok mal emeklilik fonlarýnda . Artý bir haftadýr emeklilik fonlarý satýyor çiti alýyor [emoji109]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hocam, en çok senin adýna sevindim. 4 maliyet ile bir yýldýr bekliyordun. Kara geçtin. Hem de kýsa sürede.
Orge, yaptýðým hesaplara göre, temettü verdiði yýl, kendisi için biçmiþ olduðum fiyata gelmiþ; hatta hafif üzerine çýkmýþ idi. 2017 yýlý içinde.
Þu anda ise, ayný hesaplama yöntemi ile hesap ettiðimde; bu kadar yükselmiþ olmamýza raðmen, neredeyse yarý fiyatýnda olduðumuzu görüyorum.
Belki kýsa vadede burayý görmeyeceðiz ancak istikrar devam ettiði müddetçe bu fiyatý göreceðimizi hatta üzerine geçeceðimizi düþünüyorum.
Piyasa Orge'yi haksýz yere cezalandýrýyordu. Belki bundan sonra hakkýný teslim etmeye karar verir.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Saðol hocam ben elime geçen para ile maliyeti 3.6X lara çektim ama evet 1 yýlý aþkýndýr da bekliyorum . Orge ye olan inancým güvenim sabrým sonunda kara geçirdi . Ama karda beklemek de zor . Biz ky yiz. Millet yüzde 2-3 e atlarken þimdi asýl zor iþ baþlýyor . Bugün gene iþ iliþkisi açýkladý. Maþallah diyelim. Ederi buralar deðil dinlene dinlene çift hanelere gitmeli.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün burayý koparmalarý lazým 5.08 kadar 1 m lot var alan malý götürür.ytd
Gayrimenkul ,çimento ,yazýlým, sýrada enerji var artýk sektörlere sýrayla el atýyor babacanlar...
Yer Ýmleri