5.50-5.60 civarý günlukte yükselen desteði var. Ona dokunmadan rahat etmeyecek gibi. Saatlikte 5.96 dan sat vermisti dinlemedik. Yarin da eksi kapatirsa ust uste 5 gun düþmüþ olacak. Her halde cumaya en geç düþüþ sonlanýr da toparlar. Ýnþallah.
Kesinlikle Yatirim tavsiyesi olarak almayýnýz. YTD. YTD.
Uzun vadeciyiz bu hisse inerde cikarda. Spek Suriye olayini kullanýp mal toplama pesinde. Temel anlamda nadir bir kagit. Al at biriktir. Üzmez diye tahmin ediyorum.5,5x rahatlayacak gibi. Gelirse takviye ederim. Depo full.Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Bugünkü harekete malda yakalandýk, yazýk oldu. 5.50'leri bekliyordum da 5,20'ler yakýþmadý bu kâðýda. Bence hissenin deðeri 7.2 tl þu anda. Faizler git gide düþüyor. Orta vadede FK'nýn 8-10 civarýnda dalgalanacaðýný düþünüyorum. Ýnþallah daha da salmaz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Patron 50 bin alým yapmýþ ancak yüzde 8 de tutabilmiþ.
Alýmlarin devamý gelir muhtemelen. Düþüþ devam ederse alýma da devam eder patron. Geçen yýl da alýmlar yapmýstý. Arka arkaya. Pek iþe yaramamýþtý. Temmettü vermeyeceðini açýklayýnca sert düþüsler yapmýstý böyle. Ama o zaman yabancý da satýþa geçmiþti. Ýnþallah kýsa surede düzelir.
Þu suriye iþi düzelirse hisse de toparlayabilir. Tek endiþem temmettü vermeyip bedelsiz verme ihtimali. Çünkü yabancý bedelsiz deðil temettü seviyor. (Semaye tavanýný arttýrmasý bu ihtimali arttýriyor) Gerçi geçen seferki bedelsiz oraný çok düþktü. Onun da etkisi olabilir.
Geçen sene istanbul metro iþlerinin askiya alanmasý da iþin cabasý olmuþ hersey üst üste gelmiþti. Þimdi durum daha farklý.
Hayirlýsý.
Hýzlý düþen hýzlý toparlar. Çok ters yatýrdý. Böyle düþüþler soðuk kanlý olup beklemek lazým. Dönüþlerde hýzlý olabilir. Olumlu haber akýþý gelmeye baþladýmý hava deðiþir. Patron yatýrýmcýyý korumak istiyorsa belli desteklerden kuvvetli alýmlar yapsýn, o kadar alýmý yapan ky ler var zaten. Sürekli yurt dýþý masalý anlatýyor, baygýnlýk verdi artýk. Sanki Mars'a uydu gönderecekler. Boþ beklenti yaratýyor.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Yer Ýmleri