En son 6.30'dan aldým. Alýþ o alýþ. Hâlâ bekliyoruz. Orta vadede 7 lira üstünü görür.
En son 6.30'dan aldým. Alýþ o alýþ. Hâlâ bekliyoruz. Orta vadede 7 lira üstünü görür.
Orge iþlem yapan bilmen ne çocuðu paran kiymetliyse alma. en ufak haberde aþaðý basýyorlar kaðýdý. Tahtada ciddi sorun var.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Karaktersiz hisse... Borsa eksi olduðu anda bu minimum -5%.
Bence kasýtlý basýyorlar. Yani bilinçli
Artýk kim bu kadar rahat hareket edebiliyor yada ettirilebiliyorsa
Ben maalesef bu kaðýtta patronunda oyunlarý olduðunu düþünenler tarafýndayým
Ayný bedelsiz geldiðinde yaptýðý alýyorum filan diyerek milleti inandýrýp kaðýdý basmasý gibi
Yazýk ...
Aynen dediðinize katýlýyorum! Eski karaktersizliklerini gene sergiliyor kaðýdýmýzborsa %2 düþer bizimkisi %7
borsa %2 yükselir bizimki yerinde sayar!!
noldu 1 ay önceki beklentilere! kaðýd uçuþa geçti sonra da birleri çakýþa geçti!! Patronun iyi niyeti olmadýðý kesin!!Þirketine sahip çýkmýyor
Acaba hedef 3 TL y edüþürmek mi ? bu ne hýz böyle !!!
Patron tiyatro oynatýyor. OYAK verdi 7 TL fiyat hedefini. Vatandaþ çýktý tvlere verdi ayarý,yok yurtdisi yok bilmem ne falan filan zart zurt, boþalttýlar malý. Utanmadan 50biner lot aliyorlar, çocuk mu kaldiriyorsunuz, parasizmisiniz, koca tahtada 50bin lot ne. Bardakla havuzmu dolar.
Þimdide yok pahasýna çekecek milletin elinden malý. Bende yatýrýmcý isem zamaný gelince sana bosaltacagim elimdekileri, yazýn bir tarafa patron uþaklarý.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Hissenin temeli ne kadar iyiyse tahtacisida o kadar ******** ve karakter yoksunu. Yangýndan mal kaçýrýr gibi ters V çizdiler. Son bir kaç senedir tahta sinemaya dönmüþ kapalý giþe testere oynatýyorlar.
Maalesef fikirlerinize katýlýyorum. Patron sürekli hissesine güveneni yarý yolda býrakmýþtýr. Hep diyorum yatýrým hissesi deðil sadece trade etmek için kullandýðým bir hisse. Bu yönüyle hýzlý çýkar ve hýzlý iner. sadece zamanlamasýný tutturmak mesele.
Patrona zerre güvenim kalmamýþtýr.
20.000 daha geri alým yapmýþ koçum benim . Geçen kurumsal yatýrýmcýya 1 milyon lotu 4.35 den sattýlar. Adam þimdi ne halde acaba? 20000 lot ben sana vereyim de þirketten uzak dur . Utanmaz adam.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri