Borsanin çivisi çýktý iyice hubcv alanlar bile en tepeden, kara geçerse þaþýrmamak lazým. Ýyi hisseler dipten kapýþýldý, spek hisseleri dipten alýndý bu arafta kaldý.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanin çivisi çýktý iyice hubcv alanlar bile en tepeden, kara geçerse þaþýrmamak lazým. Ýyi hisseler dipten kapýþýldý, spek hisseleri dipten alýndý bu arafta kaldý.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Yoruma bile gerek yok
Genel Kurul öncesi çýkýyor imajý mý yoksa? yine mi alavere dalavere...
Örneðin alarkoyu ele alalým 6.3 'lardan 3.3'lara düþtü ve þu an 4'ler de
Orgeyi ele alalým mesela 6.5'lardan 3'lere düþtü þu anda 3.75'ler de
Geri alým baþarýsýnýn kýsa bir öyküsü
Baþka yorumum yok
Saðlýcakla kalýn
Genel Kurul bitince bakalým bizi ne süprizler bekliyor...
Adam gibi bir geri alým programý çýkarsa, biraz bedelsiz, biraz temettü çok þey mi istiyoruz acaba.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Sn:Ferden temettü ve bedelsiz daðýtmayacaklarýný daha önce açýklamýþlardý zaten,aman bu beklentiye girip hayal kýrýklýðýna uðramayýnýz. Belki de hisseyi manipüle edenlerin amacý da , bu beklentiyi yaratýp,genel kurul sonrasýnda tahtayý baskýlamak ve yatýrýmcýlarý yine yeniden ters köþe yapmak olabilir mi ?
Yok biliyorum. Elindeki nakiti dýþarý çýkaracak zaman deðil. Genel kurullarda farklý kararlarda çýkabilir, bu hukuken mümkün ama yönetimde, genel kurulda kendi ellerinde, benzer kararlar çýkar.
Sadece geri alým programýnýn detaylarý ortaya çýkar. Zaten genel kurulda olanlarýn kararlardan haberi vardýr.
Yatýrýmcý iliþkilerine iki kez mail atmýþtým. Düþüþlerin temele göre aþýrý abartýlý olduðu, bu gibi günlerde hisse fiyatý lehine aksiyon alýnarak önlemler alýnmasý gerektiði söyledim. Ayrýca þirket hakkýnda çok olumsuz söylentilerin olduðu, yatýrýmcýnýn güveninin kalmadýðý, patronun TV ye çýkmasý, yatýrýmcý boþ güven aþýlanmasý vs gibi konularý da yazdým. Belki bir nebze faydasý olmuþtur.
Sanmam... Minareyi çalan kýlýfýný hazýrlar...
Maalesef benim bu patronlara zerre güvenim kalmadý.
Yazýklar olsun alet olanlara
Þirket baþarýlý ancak yatýrýmcýsýný zerre kadar kollayan bir þirket deðil
Olmayabilir de ama sanki koruyormuþ havalarýna girmiyor mu deli ediyor adamý
Dedim ya hiç ümidim yok
Hiçbir þey çýkmadý genel kuruldan.
Sadece ana sözleþmeye þöyle bir þey eklemiþler.
Þirket, Sermaye Piyasasý Kurulu mevzuatý uyarýnca ve bu mevzuatta yazýlý þartlara uyarak kar payý avansý daðýtabilir.
Yer Ýmleri