Orge ihalede alsa farketmez. Hatta ihale haberi çýkarsa þayet aþaðý basarlarsa þaþýrmayýn...
Orge ihalede alsa farketmez. Hatta ihale haberi çýkarsa þayet aþaðý basarlarsa þaþýrmayýn...
Endeks olmuþ nerdeyse 114 bin bizim orge hâlâ 6 lira bile olmadý. Bý görüþü bi fikri olan varmý? 30 endeksindeki hisselerin bile bundan daha fazla getirisi oldu. Nasýl iþ anlamak mümkün deðil...
Toparlicak sadece sabir lazim.
Ne zamana kadar sabýr 4 senedir 6 yý geçemedi bende sabýr tükendi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsamýz bilgisiz ve kumarbaz oyuncularý bu dönem ödüllendirdi. Bizide yerden yere vurdu. Bakalým bu kötü kader deðiþecek mi?
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Ben 2014 de borsayý sizin tabirinizle kumar gibi oynuyordum. 11 temmuzda fb hissesinde çok yüklü yakalandým ve beni alaþaðý etti. 6 yýldýr hic borsanýn yüzüne dahi bakmadim. Ama þu an faizler cok düþük dövizde hatrý sayýlý yükseldi. Þu an yatýrým yapacak baska bir mecra kalmadý borsadan baþka. Bu sefer bilinçli ve uzun süreli bir hisseye girmek için cok araþtýrma yaptým. Orge, yükselen çelik ve dyoboya arasýnda kaldim. Kahretsin en kötüsünü tercih etmiþim. Ama artýk çok geç dönüþ yok....
Ne oldu yurtdýþý iþi ? Oldu mu? Olmadý mý?
Haberler neden kesildi.
Patron neden bilgi vermiyor? KAP açýklamasý yapýp devam mý ediyor, etmiyor mu bilgi vermesi gerekmez mi?
Teknik olmadý diyor bence.... ikili tepe ve günlükte RSI fiyat ters iliþkisi mevcut...
Bakalým aldatma mý yoksa....
Saðlýcakla kalýnýz
Sevgili ceo'muz tv lere çýkmayý çok sever.devamlý yurt dýþý iþi dedi ,en son tv de çýkýp 2 hafta içinde Malta ve Almanya ihaleleri açýklancak dedi.40 gün geçti.küçük yatýrýmcý bunlara inandý bir sürü mal aldý.fiyatýmýz 2 senedir 6 Tl yi geçemedi.þirket yönetimi yatýrýmcýya inandýrýcý gelmeyecek artýk ve bu gidiþle ciddi güven itibar kaybetçekler .
V1809A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri