Kademelerdeki iþlemlere bakýnca Günü endeksin hafif üzerinde kapamasý için bir çaba var sanýrým .gün sonu yaniltmaz umarým
Venus V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademelerdeki iþlemlere bakýnca Günü endeksin hafif üzerinde kapamasý için bir çaba var sanýrým .gün sonu yaniltmaz umarým
[emoji106][emoji120]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yazmak icin yorum yapýlýyor entresan su hisseden zararim olmasa bir dakika durmayacagim ytd
Haklýsýn . tutamýyorum kendimi . burada yazmanýn bir kuralý var ise bizde ona göre yazalým
Bu gün için bu hisseden zarar dan söz etmek için bu kaðýdý 2017 Aralýk 2018 Þubat aralýðýnda almak lazým.bunada normal görmek lazým bu dönemde ki endeksin hareketi ayrýca sektörün çok hýzlý (Kardemir d 5 li fiyatlarda idi) büyümesi erbos için de hiç görmediði yerleri gördü.bu dönemde piyasa deðeri 500.000 TL fk da yanlýþ hatýrlamýyorsam 10 gördü.bugun 4 fk var buda kaðýdý çok cazip kýlýyor.tabiki maliyet önemli.
Endeks e raðmen düþük seyredince moral bozukluðu yaratýyor . Kimse yazmak istiyor sanýyorum.yada gerek duyulmuyor.dususun dikkate deðer olmadýðýný düþünüyorum yinede azda olsa satýþ yoðunlukta .hayirlisi
Yer Ýmleri