Eyvallah sayın aslan teşekkür ederim, grafikleri forumda'ki arkadaşlar bilgi sahibi olsun diye atıyorum,fakat pek inceleyip soran olmuyor.Yoksa aylık grafik'te 21 günlük ağırlıklı hareketli ortalama 70.30 zaten gözüküyor.Ayrıca mart ayı kapanışının 70 üzeri olması gerektiğini'de vurguladım.
Ben zaten bu hissenin'de speğinin'de ciğerini ezberledim,gerekli yerler'den devamlı al sat yapıyorum.
70 üzeri sırasıyla 72-74-76-78-80 seviyeleri takip edilebilir.80 li seviyeler önemli aylık grafikte'ki siyah çizgi diyelim.
Hepinize bol kazançlar dileyelim.
17 den sonra hareketlenecek galiba... iyi alıştı bir sabah hareket bir akşam kapanırken iyi vallahi...
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
[QUOTE=yavuzby;3212408]
Eline sağlık yavuzby bu takasa bakınca gülüyorum alanlar hesapta zararına satıyor,cep to cep başka birşey değil.
https://twitter.com/sahapataman
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Neticede tahtayi yillardan beri tasiyanlar bunlar maliyetleri sifir sadece dolar bazinda zararlari var.ceptu cep yapmalari normal.insaallah spk kayitli sermaye tavanini dusuk bulurda bedelsizi biraz daha artirir.
12 senelik bu flimin sonunu bekleyip gorecem
Yer İmleri