Originally Posted by
Shiva
2. çeyrek bilançoda çinko satýþlarýndan gelen karýn abarttýðýný fark etmediyseniz bu bilanço elbette sizin için þok yaratmýþtýr.
Ayrýca düþen çinko fiyatlarý neticesinde þirketin çinko satmaktan imtina ettiðini de öngörmek ya da hiç deðilse yatýrýmcý iliþkilerinden bunu sorgulamak gerekiyordu.
Kýsacasý benim beklentim dahilindeydi, ve zaten 20 TL'den çýkmýþtým. ancak ne var ki hala o fiyatýn üzerinde.
Ýkinci bir nokta da bu þirket ne zaman konsolide bilanço açýklamaya baþladý da bunu bizi bildirmedi dönem içerisinde.
Gerçi bu çeyrek bilançosuna bakmadým, belki de solodur. O zaman da solo bilançolarýn süresi geçen hafta dolmuþtu, erbos ne zaman ek süre aldý da bunu yine bize bildirmedi gibi sorular sorulabilir.. Tuhaf!
Kaðýtta kalmayý düþünen arkadaþlara naçizane tavsiyem, çinko fiyatlarýný iyi takip etsinler. ÞÝrketle bu konuda iletiþime geçsinler. ilave olarak da þu solo/konsolide meselesini bir sorsunlar. Benim artýk bu þirkette yatýrýmým olmadýðý için þirketi aramaya gerek duymuyorum. Bol kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri