Yabancý alým yapmadýgý zaman tam bir erfoss oluyorsun
Geçmiþte bu hisseyi bir arkadaþýn tavsiyesi üzerine aldým. O dönemde ülkemizde TANAP, MAVÝ AKIM vb. doðal gaz boru hatlarý projeleri konuþuluyordu. Bu projeler bitti ama þuan Devletimiz akdenizde doðal gaz arýyor. Eðer bu konuda bir geliþme olursa yeni hikayeler konuþulabilir erbosta. Þunu diyebilirsiniz erbos firmasý o boyutta boru üretemiyor. Olabilir onu ben bilmiyorum, eðer o boyutta boru üretemese bile büyük firmalarýn iç piyasada boþaltacaðý iþ alanlarýný Erbos dolduracaktýr ve bu da bilançoda inanýlmaz büyümeleri beraberinde getirecektir diye düþünüyorum.
Yeni yýl herkese saðlýk mutluluk bol kazanç getirsin .
SM-A800I cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yeni sene'de herkes'in tüm umutlarý'nýn gerçekleþmesi dileðiyle.
taha erbos üretim teknolojisi boru hattýna uygun deðil diðerlerinin boþaltýðý alan diye birþey olamaz düþüncen biraz deðil tamamen havada kalýyor hisseye geldiðimizde çinko klasin satýþý çinko 'nun küresel artýþý nedeni ile artýþ yaþýyor . hisse 25 tl de zorlanýyor 4Q belirleyici olacak ve haliyle karýn ne þekilde daðýtýlacaðý takip edilecektir
Paylaþýmlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz.
Yer Ýmleri