Kayserili þirketin hissesi alýnýrmý?
Kayseri dediðinin farkýnda isen cevap net süründürür.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 lira olunca, eþeði boyar sana bana ona satarlar mý diyorsunuz ? þimdi ucuz diyebileceðimiz fiyattan almayalým mý corona maðduru bu zengin Kayseri borusunu ? o döþerken bizde sebeplenirdik þu fani dünya da ytd
Merhabalar,
Bugün alsam ay sonundaki temettüden faydalanabilir miyim?
KAP *** ERBOSAN ERCÝYAS BORU SANAYÝÝ VE TÝCARET A.Þ. *** ERBOS *** Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Olaðan Genel Kurul Tescili
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim - ERBOSAN ERCÝYAS BORU SANAYÝÝ VE TÝCARET A.Þ.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? : Hayýr
Genel Kurul Tipi : Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi : 2019-01-01
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi : 2019-12-31
Karar Tarihi : 2020-04-14
Kayýt Tarihi : 2020-05-11
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi : 2020-05-12
Ülke : Türkiye
Þehir : KAYSERÝ
Ýlçe : MELÝKGAZÝ
Þehir : KAYSERÝ
Alýnan Kararlar Arasýnda Þirket Merkezine Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Ticari Ünvana Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Faaliyet Konusuna Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ yoklama
2 - Genel Kurul adýna zaptý imzalamaya Divan Heyetine yetki verilmesi.
3 - Divan Heyeti seçimi
4 - 2019 Yýlý Yönetim Kurulu Yýllýk Faaliyet Raporu ve Baðýmsýz Denetim Raporunun ayrý ayrý okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý
5 - 2019 Yýlý Bilanço ve Kar Zarar Hesabýnýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý.
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2019 yýlý faaliyetlerinden dolayý ibra edilmeleri.
7 - Esas sözleþmenin Þirketin Sermayesi baþlýklý 7. Maddesine iliþkin tadillerin görüþülmesi ve karara baðlanmasý
8 - Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn belirlenmesi, 2020 yýlý için bir sonraki olaðan genel kurula kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerinin seçimi ile baðýmsýz üye aday listesinin genel kurulun bilgisine sunulmasý, üzerinde görüþülmesi ve bu listede yer alan adaylar arasýndan baðýmsýz yönetim kurulu üyelerinin seçimi
9 - Yönetim Kurulu’nun, 2019 yýlý karý ile ilgili teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý
10 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu Üyeleri ile üst düzey Yöneticilerin “Ücretlendirme esaslarý” hakkýnda bilgi verilmesi
11 - Yönetim Kurulu üyeleri ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeleri ücretlerinin tespiti
12 - Yönetim Kurulu tarafýndan, 2020 yýlý hesaplarýnýn denetimi için seçilen Baðýmsýz Dýþ Denetim Kuruluþu’nun onaylanmasý.
13 - 2019 yýlý içerisinde yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn görüþülmesi ve karara baðlanmasý
14 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (II-17.1) sayýlý "Kurumsal Yönetim Teblið"i ekindeki "Kurumsal Yönetim Ýlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen kiþilerin bu maddede belirtilen iþlemleri hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
15 - Þirket tarafýndan 3.Kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler hakkýnda Genel Kurul’un bilgilendirilmesi
16 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.’unun 395-396’inci Maddelerinde yazýlý, þirketlerle iþ yapma ve diðer muamelelerin ifasý hususunda yetki verilmesi
17 - Dilek ve temenniler.
Genel Kurul Yapýldý mý? : Evet
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? : Evet
Tescil Tarihi : 2020-05-20
Genel Kurul Sonuçlarý a) SPK 'na göre hazýrlanmýþ gelir tablosundaki 2019 yýlý dönem karýndan yasal kayýtlarda yer alan
kardankarþýlanmak üzere, brüt 10.000.000,00 TL daðýtýlmasýna buna göre 1.000.176,25 TL'nin A grubu imtiyazlý hisselere
brüt,8.999.823,75 TL'nin C grubu imtiyazsýz hisselere brüt olmak üzere' toplam daðýtýlacak 10.000.000,00 TL'den
1.500.000,00TL Gelir Vergisi Stopajý ayrýldýktan sonra bakiye kalan net 8.500.000,00 TL'nin 31.05.2020 tarihine kadar
karpayý olarak daðýtýlmasýna, 899.982,38 TL'nin ikinci tertip yasal yedek akçe ayrýlmasýna, daðýtýmdan sonra bakiyenin
deolaðanüstü yedek akçe olarak ayrýlmasýna, b) Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mahmut ÖZBIYIK, Mehmet ÖZBIYIK ve Þaban
ALTUNBAÐ,Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mahmut ÖZKAN'ýn ve Neþe Necmiye TEMÝZ'in seçilmelerine, c)
Þirketimiz'Yönetim Kurulu tarafýndan 2020 yýlý için seçilen Finansal Eksen Baðýmsýz Denetim ve Danýþmanlýk A.Þ.
arasýndaimzalanan sözleþmenin kabulüne, karar verilmiþtir.
Gündem Maddesi - Kar Payý Ödemesi : Evet
Gündem Maddesi - Kayýtlý Sermaye Tavaný : Evet
Kayýtlý Sermaye Tavaný Sonucu : Kabul edildi
Kay Payý Ödemesi Sonucu : Görüþüldü
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2019 yýlý faaliyetlerine iliþkin 12.05.2020 tarihinde yapýlan Olaðan Genel Kurul toplantýsý
20.05.2020tarihinde tescil edilmiþtir.
-KAP-
Yer Ýmleri