Genel kurulda gündem ne olacak
SM-A800I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurulda gündem ne olacak
SM-A800I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse yüzünden seans izlemek istemiyorum artýk. Döndü dolaþtý maliyetime geldi ne anladýk bu iþten iyi olur diye beklerken elde var sýfýr. Speðin ne karekterde oladuðunu da anlaþýlmýyor. Endeks primliyke tüm gün ekside geçiriyor, düþerken de fazla düþüyoruz. Bu tür hareketler basit þirketlerde olur. Þirketin mali durumunu yansýtmýyor hisse fiyatý.
Grafiðinde artýk iyi bir þey olsun diye umut etmekten baþka bir þey yapamýyoruz çünkü sürekli yanýltýyor. Okun olduðu yer onay olursa iyi olur. TOBO görüntüsü var gerçekleþirse biraz nefes alýrýz yoksa çok bekleyeceðiz. Tavsiye olarak algýlamayýnýz speði p.çtir.
![]()
Son düzenleme : xortzana; 10-04-2019 saat: 19:11.
O grafikteki ok dönüp dolaþým nedense hep bize giriyor ben böyle hissenin ta a..........a....k
hisse ile ilgili en doðru yorum bu olmuþ.
Þimdi size ne olacaðýný en az 10 yýldýr bu hisse de olan biri olarak anlatayým; yakýn zamanda temettü vereceði beklentisine raðmen endeks ne yaparsa yapsýn bu düþüyor, doðru mu ? doðru. Bundan sonra ve özellikle temettü verdikten sonra endeks ister +10 bin yükselsin, ister -10 bin düþsün bu b.k çukuru hisse hergün ortalama -%2 düþecek ve 15 binde mi durur 10 binde mi durur bilmem. En kötüsü de hisse de artýk bir hikaye kalmadý. Birde þunu diyim; Bu hisse de bir spek olduðunu düþünenlerin aklýna þaþýyorum. Bu hisse sahipsiz. Spekli hisse ÝHEVA gibi olur. 2 ay önce 0,30 olan hisse þuan 0,99 ile tavan.
Daha önce de dediðim gibi yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir, amatör bir borsacýnýn içinden geçenlerdir.
sayýn taha hissenin sahibi olduðuna inananlardaným ben kimseyide tahtaya sokmuyorlar öyle tahmin ediyorum ,hatta bu hareketinde istemedikleri bir grubun mal almasýndan falan kaynaklandýðýný zannediyorum,böyle bir bilanço ile kimsenin bu hisse ile ilgilenmediðini sanmam, hisseyi yapmadýklarý gibi yaptýrmýyorlarda ,takasa ilk beþe 5 baktýðýnýzda malýn toplu olduðunu görebiliyorsunuz (tahtada sürekli ayný kurumlarýn olmasýda þans olamaz) bir arkadaþýn ýsrarla söylediði gibi bu spek bende katýlýyorum o.ç.nun teki...
Kimseyi de tahtaya sokmuyorlar mý?!!!!!!!!!!!!!!!!
Yukarýda eagle38 isimli arkadaþýn yorumuna bir bak '15 aydýr o düþtükçe ben ortala düþürmek için alýyorum'demesi sence ne manaya geliyor. Bak arkadaþ 15 aydýr hisseye giriyor. Ama eski fiyatýyla 100 tl olsaydý fiyat muhtemelen kimse girmezdi ve varsa speði istediði gibi yürütürdü hisseyi. Böyle düþürerek hisseyi küçük yatýrýmcýnýn kucaðýna býrakýyor.
Demekki neymiþ, tecrübe çok þeymiþ. Þimdi bu hisse mi sahipli ya da speði var ? Size bir örnek vereyim sahipli hisseye, sanýrým 2-3 yýl önceydi NUGYO %200 bedelsiz açýkladý ve yaklaþýk 2,5 tl den 8 tl ye yükseldi, bölündü ve % 100 de bölündükten sonra yükseldi. Sahipli kaðýt böyle olmaz, hep düþerek mi hisse topluyor bunun speði![]()
Yer Ýmleri