Genel kurulda gündem ne olacak
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurulda gündem ne olacak
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse yüzünden seans izlemek istemiyorum artık. Döndü dolaştı maliyetime geldi ne anladık bu işten iyi olur diye beklerken elde var sıfır. Speğin ne karekterde oladuğunu da anlaşılmıyor. Endeks primliyke tüm gün ekside geçiriyor, düşerken de fazla düşüyoruz. Bu tür hareketler basit şirketlerde olur. Şirketin mali durumunu yansıtmıyor hisse fiyatı.
Grafiğinde artık iyi bir şey olsun diye umut etmekten başka bir şey yapamıyoruz çünkü sürekli yanıltıyor. Okun olduğu yer onay olursa iyi olur. TOBO görüntüsü var gerçekleşirse biraz nefes alırız yoksa çok bekleyeceğiz. Tavsiye olarak algılamayınız speği p.çtir.
![]()
Son düzenleme : xortzana; 10-04-2019 saat: 19:11.
O grafikteki ok dönüp dolaşım nedense hep bize giriyor ben böyle hissenin ta a..........a....k
hisse ile ilgili en doğru yorum bu olmuş.
Şimdi size ne olacağını en az 10 yıldır bu hisse de olan biri olarak anlatayım; yakın zamanda temettü vereceği beklentisine rağmen endeks ne yaparsa yapsın bu düşüyor, doğru mu ? doğru. Bundan sonra ve özellikle temettü verdikten sonra endeks ister +10 bin yükselsin, ister -10 bin düşsün bu b.k çukuru hisse hergün ortalama -%2 düşecek ve 15 binde mi durur 10 binde mi durur bilmem. En kötüsü de hisse de artık bir hikaye kalmadı. Birde şunu diyim; Bu hisse de bir spek olduğunu düşünenlerin aklına şaşıyorum. Bu hisse sahipsiz. Spekli hisse İHEVA gibi olur. 2 ay önce 0,30 olan hisse şuan 0,99 ile tavan.
Daha önce de dediğim gibi yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir, amatör bir borsacının içinden geçenlerdir.
sayın taha hissenin sahibi olduğuna inananlardanım ben kimseyide tahtaya sokmuyorlar öyle tahmin ediyorum ,hatta bu hareketinde istemedikleri bir grubun mal almasından falan kaynaklandığını zannediyorum,böyle bir bilanço ile kimsenin bu hisse ile ilgilenmediğini sanmam, hisseyi yapmadıkları gibi yaptırmıyorlarda ,takasa ilk beşe 5 baktığınızda malın toplu olduğunu görebiliyorsunuz (tahtada sürekli aynı kurumların olmasıda şans olamaz) bir arkadaşın ısrarla söylediği gibi bu spek bende katılıyorum o.ç.nun teki...
Kimseyi de tahtaya sokmuyorlar mı?!!!!!!!!!!!!!!!!
Yukarıda eagle38 isimli arkadaşın yorumuna bir bak '15 aydır o düştükçe ben ortala düşürmek için alıyorum'demesi sence ne manaya geliyor. Bak arkadaş 15 aydır hisseye giriyor. Ama eski fiyatıyla 100 tl olsaydı fiyat muhtemelen kimse girmezdi ve varsa speği istediği gibi yürütürdü hisseyi. Böyle düşürerek hisseyi küçük yatırımcının kucağına bırakıyor.
Demekki neymiş, tecrübe çok şeymiş. Şimdi bu hisse mi sahipli ya da speği var ? Size bir örnek vereyim sahipli hisseye, sanırım 2-3 yıl önceydi NUGYO %200 bedelsiz açıkladı ve yaklaşık 2,5 tl den 8 tl ye yükseldi, bölündü ve % 100 de bölündükten sonra yükseldi. Sahipli kağıt böyle olmaz, hep düşerek mi hisse topluyor bunun speği![]()
Yer İmleri