25 senedir Borsa ile oynuyoruz önceden kağıt biri bir verdiği zaman 3 tavan çekerdi buna bakıyorum senelerdir bölmüyor her sene kaarı artıyor kağıdın kağıt üzerinde 150.000 ederi var
üstüne üstlük bedelsiz sermaye arttırıyor kağıtta tık yok
yani başka ne haber olması lazım ki bu kağıdı 100000 liralarının üzerinde taşısın
hani bir laf vardır önceden buralar hep dutluktu gerçekten de şu devirde her şey çok değişti hacimsiz diye tahtada istediği gibi at koşturuyorlar iş yukarıdan kafalarına veriyor aşağıdan ellerinden geri alıyor herhalde biz bu kağıdı senelerdir bekledik üç beş tane açıkça burada para kazandıracak halimiz yok deyip böyle bir hareket izliyorlar millet bakınca hareket başlayacak diye tahmin ediyorum.
QUOTE=foton;3176141]muhteşem bir bilanço böyle kirletilir anca... 70 üzeri 400 000 civarı işlem iyi mal boşalttılar anlamına gelir... artık 14 kat kardan 5 katını temettü verseler bari diye hayal kuruyorum.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]




Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri