Haberin geleceðini tahmin ettim de bir 200 TL lik daha almýþtýmortalama düþsün diye
Haberin geleceðini tahmin ettim de bir 200 TL lik daha almýþtýmortalama düþsün diye
ErBOSS bu ne yapacaðý belli olmaz sayýn 07.![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
80 den bölsünler barýþalým)
[QUOTE=Dandanakan;3310897]
63 tl deki gap kapandý.Fakat endex sýkýntýlý seçim dolayýsýyla,98.900 altýn'da kapanýþlarda 93-94 aralýðýna inebilir endex,o zaman buda okla iþaretli yerde'ki 59.30 gapýna inebilir.
Böyle demiþtik,herhal'de gapýn olduðu yere fazla alýþ girildi,59.50 den döndü.
[quote=07.;3326697]Ben teþekkür ederim sayýn 07, benim önceliðim dürüstlük,ahlak ve adalet'tir,para çok sonra gelir.Borsa yatýrýmcý yeri olmaktan çýkmýþ,kumarhane'ye dönmüþ.Hareketler hep 3-5 kuruþ alýn teriyle biriktirdiði parayý ülkesine güvenip destek olmaya çalýþan küçük yatýrýmcýyý batýrmak üzerine kurulmuþ.
Bu bana ters geliyor,elimden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýyorum sadece burada deðil çoðu topik'te
Þimdi erbos bu hisse bu fiyatlamayý'mý hakediyor asla üç, beþ çakal aklýnca sýð olan tahta'da istedikleri gibi at oynatýyor'lar.Ýþlemlerin hepsi cep to cep.Bir cepten öbür cebe.Sabredeceðiz,nakiti olan ufak ufak alýp biriktirecek.
Sonra sýra bize gelecek,bu at hýrsýzlarýna mal kaptýrmayýn sakýn.
Yer Ýmleri