atlastan bugün itibariyle çýkmýþ bulunuyorum kalanlara bol kazanç
atlastan bugün itibariyle çýkmýþ bulunuyorum kalanlara bol kazanç
Bnde bugun 20 bin þot satyým kalanýný yarýna sakladým Allah bereket versýn bu ortamda galibin ekmegýný yýyecegýmý ruyamda gorsem inanmazdým....ytd.YTD
atlas tavan tavan gidiyor fakat 2021 12 haftalýk raporlarý incelendiðinde 2021 ilk çeyreðinde yaklaþýk 2.5milyon zarar açýklamasý muhtemel !!!
2021-1.hafta
2021-12.hafta
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
1400 TL ye yakýn vergi kesilmiþ ve son yaptýgým iþlem atlas hýssr satmaktý ve daha oncede basýma gelmedi yo satýsýndan mý kaynaklanýyýr býlgýsý olan var mý?ytd
Aynen,menkul kýymet olduðundanRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum. daha önce 1.ve12. hafta aktif deðer verilerine göre kar zarar beklentisini anlamaya çalýþmýþtým. fakat 52.ve13. hafta raporlarý da dikkate alýnýyor olabilir...bu baðlamda bakacak olursak 52. hafta ve 13. hafta aktif deðer karþýlaþtýrmasýnda atlas ilk çeyrek te 2m. küsür kar ededebilir !!! bu iki veriden son paylaþtýðým yani kar eden veri daha mantýklý geldi. net bilgim yok bu konuda bilgisi olan düzeltsin lütfen...
52.hafta
13.hafta
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Bu hisse þu kumar paralarýyla cami yaptýran kaçaðýn deðilmi ya....
Yer Ýmleri