abi insallah duzeltmedir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
abi insallah duzeltmedir
Böyle düzeltme olurmu nerdeyse baþladýðý yere döndü
yarýn için 1.24 e gelirse alýrýz.Hedef 1.55 olmak kaydýyla.
1.24 e gelirse alma abi derim 1.30 alti kapanýþ mortingen
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu hissede bir fýrýldaklýk dönüyor bu gün alt kademeleri doldurup üst kademedeki satýþlar alýndýkça ekledi alt kademelerde 300 binlik alýþlarý vurdu aþaðý önce 1.70-1.71 de satmaya niyetlendim elim varmadý. ardýndan 1.61-1.62 de ayný oldu ardýndan 1.55-1.56 ayný þekilde 1.50 altýna vurunca tabana gideceðini anladým ama elim yine varmadý satmaya. taban yaptýðýnda tabana satýþ girdim ama tabanda alýmlarý görünce iptal ettim. Tabanda 800 bin satýþ 1.100 bin alýþ oldu. Karanlýk odaya girerken 154 bin satýþ kalmýþtý karanlýk oda sonrasý 200 bin satýþla kapattý. Gerçekten bu hisse çok garip hareket ediyor. Eðer tüm bunlar bir oyunsa çok büyük oynayacaktýr. Neyse kýsmetten ötesi yokmuþ aldýðýmýz seviyelere geri geldi. AVTUR 1.40 dan 8.50 ye AVGYO 1.24 ten 5.85 e gittiyse bunu neden götürmesin. Sadece kiþisel görüþüm olmakla birlikte kimse etkilenmesin bu günkü kademelerdeki iþlemlerin yine yanýlýyor olabilirim malý birilerine aktarma gibi geldi. Yine yanýlýyor olabilirim ama ben bekleyeceðim. Aþaðý basarsa da kader der zarara katlanýrým. eðer yukarý yürür götürürse de þanslýymýþým der bu günü tebessümle hatýrlarým.
Bu hissede olabilecekleri anlatsam 1 sayfa yazarým tabi hangisi olur onu hissenin asýl sahipleri bilir
Tüm ARACI KURUMLARIN aþaðý yukarý AOF 1,57 civarý... Ýçinde 1,80 den ve 1,40 dan maliyetlenmiþ de var. Genel görüntü oyun olduðu aþikar. GEDÝK, A1 ve MARBAS ALIÞ tarafýndaysa bu film henüz bitmemiþe benziyor...
Sakýn benim için bugüne kadar neredeydin, düþüþ oldu ortaya çýktýn gibi gerzekçe sözler kullanmayýn. Bende TABAN dan girdim yeni.
Yer Ýmleri