hepsi düþtü bugün arkadaþlar, düþüþ hacimli de olmadý. ben 1,25 aþaðýsýna inmeyeceðini düþünüyorum ama bu benim fikrim arkadaþlar.
hepsi düþtü bugün arkadaþlar, düþüþ hacimli de olmadý. ben 1,25 aþaðýsýna inmeyeceðini düþünüyorum ama bu benim fikrim arkadaþlar.
Katýlýyorum notebook18 fiyat tahminim yok ama hacimli düþüþ yok zaten ortalama 1.33 ü gösterirken 1.28le kapadýk ytd deðildir üstüne aþýnmasýn kimse
SM-A700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn kapanýþ 1.33 üzeri olmazsa trendi bozuyor diyorlar,stop diyorlar,bence tahtacý bilerek biraz fazla aþaðýda kapattý,umarým yarýn iyi bir prim býrakacak...
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
***ATLAS* *MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEÐERLER A.Þ.( Piyasa Yapýcýlýðý Kapsamýnda Gerçekleþtirilen Ýþlemler Bildirimi
***ATLAS******MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEÐERLER A.Þ.( Piyasa Yapýcýlýðý Kapsamýnda Gerçekleþtirilen Ýþlemler Bildirimi )
Ýlgili Þirketler [ATLAS]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Piyasa Yapýcýlýðý Kapsamýnda Gerçekleþtirilen Ýþlemler
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Piyasa yapýcýsý olduðumuz ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. ile ilgili piyasa yapýcýlýðý kapsamýnda yapýlan iþlemlerin özeti aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Ýþlem Tarihi
Ýþlem Niteliði
Ýþleme Konu Paylarýn Nominal Tutarý (TL)
Ýþlem Tutarý (TL)
13/04/2017 Alým 500 647,50
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/600761
BIST
13 Nisan 2017 06:04
DÝKKAT !!!!! SADECE TAHMÝNDÝR YTD
hareketlenme var gibi
Kap a haberimiz düþmüþ hayýrlý uðurlu olsun
Bu haber geçen gün yine vardý sanki. Yalancý çoban gibi oldu artýk. Galibin haberlerini takan yok bence.
Referandum sonuçlandý ne olacak yarýn acaba ?
SM-A700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri