Sayin rafaba suan kac lot var tavanda
Sayin rafaba suan kac lot var tavanda
2 m altýna düþmüyor,bugün iþlem tamam,yarýna bakmak lazým,zaten tavandan alan bayaðý var,neden 1.41'den almazlarda tavandan alýrlar...halka açýklýk oraný %100 olan bir hissede genellikle kyýn elinde çok anlamýndadýr,sanýrým kyýn satmasýný bekleyen çok,tabiki ayýn 27-28 olayýda var içinde R satmak için,zaten birincil piyasada bunlarý ky alamaz,sadece seçicilik vardýr bunda,daha oraya 3 gün var,sanýrým 3 gün içinde herþey belli olur...ytd.
Alýþlar 1.80 m cývarýnda kapattý,genellikle hep tavandan almak isteyen ky,tepeden alýrlar peþinden havalarýndan geçilmez,ele verildiðinde baþlarlar cýyaklamaya,abem be biz uzuncuyuz demeye baþlarlar uzattýkarý için,gerçi bunda þimdi öyle bir durum yok,ben genele göre belirttim,ben bile tepeden almayýp yarýya düþmüþlere daldýðýmda bile hata yapýyorum,örneðin megap,onda hala iþlerim rayýnda deðil,yalnýz bugün bana trade imkaný tanýdý,4 cývarý sattýklarýmý 3.70 altýnda bana alma imkaný yarattý,maliyetim onda 4.25 idi,bugün itibarýylan 4.15,bunda kardayýz,tsgyo yatay,öncekileri hesaplarsak kar,3 bedelliden sadece megaptan zarar,o namýzsýzý baþýma bela ettim,yarýn bu tavan çekerse ondaki zarara sayar sýfýrlamýþ olurum zararý,her zaman belirtirim,mutlaka deðiþime gidin hisseleriniz gitmezse !!!,bunda kapanýþta çözülme olmazsa bile yine tavanda kapamasý iyi oldu,endex kapanýþa doðru aþaðýya saldý,mecbur bundada tavandan biraz satýþ geldi,yarýn ola hayýr ola...ytd.
1.72 tavanladý geri geldi 1.64 þu sýralar...bu garipte yarýdan çoðunu 1.69 aynen yazdýðým gibi postaladým![]()
Sayin refaba ralyh %200 bedellisi var katilsak birseyler kalirmi ne düsünüyorsunuz
Bugün 1.53 yaptý devre kesti,bizde ek ilve yaptýk biraz 59-53 arasý,öyleya çaycý,çobanýn iþine belli olmaz.
Yer Ýmleri