Originally Posted by
tovbekar
sn oblomovv,
sb BJK coccinella güzel özetlemiþ... ama eksik kalan bir þey var ( eksik olan bilgi vermek birikim saðlamaktýr ve sanýrým her daim iþe yarar)...
ben teknik anlamýnda zayýf hatta çiroz belki de sýfýrým... aslýnda sýfýrým. yatýrým sistemim ise bir senet alýp kafamdaki deðere gelmesini beklemek,,,
mesela bundan önceki carrefoursa idi (muhtemelen 3-4 yýl sürdü), sonra ALCAR maalesef fiyasko oldu ve son 2 bilançodan sonra önce soðudum sonra olanlarý müthiþ bir zararla sattým. son 1,5 2 yýldýr bir dostun uyarýsý ile ( ALCAR yerine Holding almak daha mantýklý olmaz mý demiþti ve argümanlarýný ileri sürmüþtü bana da mantýklý geldi ve sn emekli kumandana buradan da teþekkür ediyorum) ALARK toplamaya baþladým. aslýnda istediðim miktarý tam alamadým ama hedefime gelince atýp muhtemelen ana paramý ya dýþarý çýkaracaðým ya da baþka senet alacaðým...
sizi okuyorum ve anlamaya çalýþýyorum. benim yaþýmda tekniði anlamak zor ama bilgi birikimime faydasý olur en azýndan ileride alzaymýr olmayý engeller

... muhtemelen sonra alacaðým senetlerde bana faydasý olacaktýr muhtemelen diðer arkadaþlardan da benim durumumda olanlar vardýr. bu yüzden sessizliði boþa saymayýn...
itibarda dolaþ da gel dediðini belirterek tekraren teþekkür ediyorum
Ne Sayýn obblomovv'un ne de buna benzer emek sahibi forumdaþlarýn bu iþleri itibar için yapmadýklarýna inanýyorum. Yine de bu vesileyle ben de size teþekkür etmiþ olayým...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri