Hesabima göre bilanço ederi 20 tl üzeri ama sanirim bu şekilde bu spekle 3000 sene sonra görürüz...ytd
Hesabima göre bilanço ederi 20 tl üzeri ama sanirim bu şekilde bu spekle 3000 sene sonra görürüz...ytd
Rex hocam ümitsizliğe kapılmayın. Bu saatten sonra istedikleri kadar bassinlar aşağı. Her iniş alım firsatidir. Zamanında gentas almıştım ve çok güzel bilanço açıklamıştı. Aşağı yukarı 1 ay hareket etmedi ama sonrasındaki 1 ayda ikiye katlamışti. Biraz sabır sadece![]()
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun süredir Çalı arkasından indesi izliyorum. Teknik olarak temel olarak sıkıntısı olmayan bir sirket olduğunu bilmeyen yoktur. iştiraki olan despec ve dgate de aynı şekilde. son zamanlarda Arena armda despec ve dgate e ayak uydurmamasi gözüme çarpıyordu. elimde kendi çapımda güzel mal var. artık şu saatten sonra piyasanın değil sirketin ne diyeceği önemli benim için. Beklentime gelmediği sürece verecek 1 lotum yok. daha önce takip edenler bilir. geçen sene 6 lar alış 13 satışımdi. Bu sefer 10.70 ler alışım satışım hedef fiyatim. hedef fiyati ma da gelmeden 1 lot vermem. ytd
*ak yatırım, indeks bilgisayar hedef fiyatını 11,00 tl'den 12,65 tl'ye yükseltirken, 'nötr' tavsiyesini korudu
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Tavan yap dişimi kiracagim nerde o gunler...
finans bozdu tahtayı
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Malı aldık ama satamıyorum, elde kaldıBrüt takasa ne zaman girdi bu hisse ya
![]()
Yer İmleri