Bu sirketin adi bir speki var meselenin özü bu....bu spek kimdir bilemem patronun hic birseyden haberi olmadigini dusunmuyorum cin gibi adam...
Bu sirketin adi bir speki var meselenin özü bu....bu spek kimdir bilemem patronun hic birseyden haberi olmadigini dusunmuyorum cin gibi adam...
günü fibo 61,8 seviyesi olan 14,56 da kapatmýþ düþmeye devam etmesi durumunda fibo 78,6 seviyesi olan 14 görebilir. günlük olarak bakarsak 14 ile 14,50 arasý fiyatlar daha önce çýkmak için kýramadýðý seviyelerdi. tekrar çýkýþ yapacaksa buralardan onay almak isteyebilir. diðer hisseler gibi bu kadar sert düzeltme yapacak aþýrý bir fiyatlama olmadý... aþýrý yükselmeye baþlayan hisselerde hazýrlýk aþamasýnda böyle fiyatlamalar olabiliyor. bugün yapýlan hareketler 24-30 mart dönemi mumlarýna benziyor isteyen inceleyebilir yatýrým önerisi deðildir
bu hissenin ortaðý olduðu DGATE ve DESPC de düþeni kýrdýktan sonra bunun gibi onaya gelmiþ kapanýþ seviyeleri ayný
Bu hissede teknik islemiyor ama yinede fal misali yarin bugunun kapanisini destek yapmaya kalkisir yukselise gecerse elliot analizine gore tahminim en kötü 17 tl üzeri fiyatlari görürüz...5.dalga hareketi baslar....ytd
Görüyorumki maalesef bugünki olayý herkes yanlýþ anlamýþ. Ýzin verin tane tane açýklayayým. Öncelikle operasyon olan hisse indes deðildi dgate idi. Oraya buyük bir fon girdi ve bu fon alýþýndan indes te olumlu etkilendi. Dgate için spekülatif yükseliþ yaþandý. Aslýnda bu iyi birþey sizin tabirinizle tahtaya spek girdi diyelim. Normalde bu tahtalarý çok daha yukarý götüreceklerdi ancak hemen hakim ortak (indes) yola taþ koydu. Dgate hisselerimin bir kýsmýný satacaðým dedi. Bunun anlamý benim hissem de at koþturursan malý sana çakarým dedi speðe. O fon ise dgate ten çýkmak zorunda kaldý. Normalde patronun yaptýðý doðru hareket ama çok çok erken. Eðer gerçekten çok fazla bir yükseliþ olsaydý anlamlý olabilirdi ancak bu kadar erken müdahele satýþ getirdi. Bu sebepten indes gibi tahtalarý spekülatif olarak yukarý taþýyan birisi olmuyor. Erol bilecik önümüze taþ koydu. Bu tarz bir hareket arena da gayet normal ama daha yeni pirimlenmeye baþlamýþ indes te aklým almýyor. Ben düþüsün devamýný beklemiyorum ancak düþük hacimle tahta normal seyrinde devam eder görüþündeyim. Benim hesabýma göre hissenin þuan ederi 19-20 tl.
Deðerli dost esas sen olayý anlamamýþsýnYazdýðýn þeylerin tamamý yanlýþ..
Dgate'de operasyonu yapan kim? Garan üzerinden 1,4 milyon lot alan bir fon..Maliyet 9,74..
Bu mallarýn çoðunu patrondan aldý 450 bin lot..3 Eylül KAP açýklamasýna bakabilirsin..
Bugün mallarýn tamamýný çýktý ve %30 cebine koydu..
Patron 750 bin lot borsaya yeni mal kayýt ettirdi çünkü satýlan mallarýn korkuyla düþürülmesi için..Yani dediðin gibi patron-mal çakma falan alakasý yok..Tam tersi patron biriyle anlaþmýþ ona sattý, o da millete..
Þimdi o mallarý tekrar milletin elinden alacaklar..Konu bu..![]()
Yer Ýmleri