Ben yine dondum yahu bu speginiz bensiz yapamiyor galibaMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yine dondum yahu bu speginiz bensiz yapamiyor galibaMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu şirket ucuz görünüyor, bir inceleyeyim dedim.
İncelerken ne göreyim. Sayın Erol bey hem indes, hem dgate, hem despc yönetim kurulu üyeliklerinden ayda 98 bin tl net maaş alıyormuş. Halka açık olmayan şirketlerinden de alıyor mudur bilemem. Üzerine bir de imtiyazlı temettü var.
Bana bunlar hiç ahlaki görünmedi. Patronundan soğudum, ortak olasım gelmedi.
Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız, sadece sesli düşündüm.
https://hizliresim.com/6Qr1ug
Elindeki imtiyazlı hissenin gücü ile, bu ücreti 100 misline çıkarıp, şirketin faaliyetinden gelen bütün kazancı, hiç adi hisse taşımadan, transfer imkânına sahip mi. Öyleyse şirketin fiyat kazanç oranı, adi hisselerin piyasa değeri, kârına bölünerek mi hesaplanıyor. Adi hisselerin piyasa değeri neye göre ucuz oluyor.
Malı böyle ucuz tutarsan olucağı bu işte
Boka yapışan sinekleri kovman zor olur
Teneke netaş bile kıçıyla gülüyor
Onların speği taşşaklı
Sen top olduğundan kaldıracak bişeyinde yok
Bizim trader ne yapiyor acaba. Tam hissede hareket basliyordu bende geldim harekete katilmak icin,REX BURAKTİ GİTTİ Baska bir hareket olacak hissenin kopyasini verdik, hic tinmadi ben dost oldugumuzu zannediyordum hayirlisi bakalim oyle olsun,
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri