Son bi aydýr yataya girdi. Buraya yeni biþançolar açýklanacaðý zaman girmek lazým. Ondan sonra Süperman'ýn eskiden dediði gibi:
HOp hooop YUKARI
Son bi aydýr yataya girdi. Buraya yeni biþançolar açýklanacaðý zaman girmek lazým. Ondan sonra Süperman'ýn eskiden dediði gibi:
HOp hooop YUKARI
Musa kardes ben teknikci degilim az temel analiz bilirim o bilgilerimle kendim hisse secerim seni kirmamak icin bilancosunu inceledim ,Sermaye 30 milyon ciro 2.5kati artmis ama kar artisi cok az son ceyrektede inanilmaz ciro artisi olabilir ama karin dusuk kalacagini dusunuyorum Belki yil sonu 34 miilyon cikabilir Bence hisseyi fazla goturmusler. Bunun nedenide sermayenin dusuk olmasi cuk yukarilara gitmege musait ama bilanco ile gitmez . Tekrar mukayese icin sunu þoyliyeyim hisse 1.1tl kar ile 2021 de nereye gidebilir bunun cevabini bulmak lagzim. SaygilarMerhabalar dgatede ayný durumda grafik olarak ayný beklentiyi orada olabilir mi düþünceniz nedir[/QUOTE]
Mi A3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mi A3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Hasan bey, F/K=6,46 pd/dd= 1,45 bu hisse nasýl gitmiþ oluyor anlamadým? Eðer bu hisse çok gitmiþse bizim borsanýn durumu çok çok vahim demektir![]()
Arkadaþlar bir yanlýþ anlama var, HasanPolat arkadaþ musa24 arkadaþýn dgate ile ilgili sorusuna cevap olarak açýklama yapmýþ.Ýndes ile ilgili gibi anlaþýlmasýn.
Hasan bey, F/K=6,46 pd/dd= 1,45 bu hisse nasýl gitmiþ oluyor anlamadým? Eðer bu hisse çok gitmiþse bizim borsanýn durumu çok çok vahim demektir[/QUOTE]
Ahýosman bey musa beyin bahsettigi hisse DEGATE idi bizim sayfayla alakasý yok ama bu sayfada sordugu için burada cevapladým. ben FK hesaplamasýný biraz farklý yapýyorum genelde 9 cu ay bilançolarý çýkýnca yýl sonunu tahmýn yoluyla bulup buldugum kendi tahminim olan kara göre FK yý hesaplýyorum daha öncede yazdým indesde 3,25 TL hisse basý kar bekliyorum . Þimdi 2019 yýli karý hisse baþý 0,92 TL idi yuvarlak söylersem 13 FK degerini 2019 da gördü bu sene fayizler 16 nýn üstünde oldugu için 8 FK degerini görebiliriz Bu 8 FK da aþagý yukarý 25,5 TL degere tekabul ediyor. Tabi bütün bu hesaplamalar benim yöntemim . Piyasanýn FK hesaplamasý biraz farklý Sizin þaþýrmanýzýn nedeni de bu hesaplama yöntemi olabilir veya bahsi geçen hissenin degate oldugunu farketmemiþ de olabilirsiniz. Her ne ise Þizi yöntemim hakkýnda bilgilendirdim. Bunlarý burada açýklamam dogru degil Hesaplamalar benim sahsi kurgularým. Musa bey benim yaptýgým yöntemle Sadece beni baglar ama düþüncemi sordu bende dikkat ederseniz bilançoyu inceledim diyorum yani yýlsonu çýkartacagý karý kendi tahminime göre söylüyorum. Mesele bundan ibaret Ahiosman bey YTD. Bol kazançlar diliyorum.
Yer Ýmleri