Umarım bu yıl son çeyrekte de bir kere daha bu projenin kalıntılarından ek bir kar gelir Sn.Altay, bu durum açıkçası benim için güzel bir sürpriz olur...
Ancak, finansal rapor dipnotlarında ; projenin 2018 de tamamlandığını , artık hasılat olarak yeni bir şey gelmeyeceğini bağımsız denetçi açıkça yazmış. Hasılat paylaşımından gelen para ve kara ilave olarak, şirket faaliyetlerinin de kullanıldığı bağımsız bölümler ile bir kısım gayrimenkul de şirket adına tescillenmiş ve bu 2. kısım bilançoaktifinde duran varlıklarda -yatırım amaçlı gayrimenkuller- adıyla zaten bekliyor. Rakamı 40 mln civarı.
Elbet bir gün satılacak bu taşınmazlar da ama, bu türden satışlar yapıldığında, spk mevzuatı gereği bilançodan önce özel durum açıklaması ile kap a erkenden bildirmek zorundalar malumunuz.

Projenin nasıl verildiğini ve detaylarını bilmiyorum, 2 ay önce tanıştığım bir hisse ve şirket. Sizler mutlaka geri planda neler olabileceğini daha iyi biliyorsunuzdur. Ben faaliyet raporu ve finansal rapor dipnotlarından yaptığım çıkarım ve kanaatlerimi yazdım.
İnşallah siz haklısınızdır da, sürpriz bir geçmiş yıllar hasılat paylaşım farkı adıyla ilave bir kar gelir.
Biz de keyifle alkışlar ve hisse hedef fiyatımızı update ederiz...
Biz yatırımcılar doğal olarak açıklandığı kadar bilebiliyoruz. Zaten şirketin şu anki toplam değeri sizin söylediğiniz taşınmazla ilgili proje değeri kadar.
Varsa başka bir şey, eskilerin deyimiyle -vebalı boyunlarına-...
ne diyebiliriz başka