Originally Posted by
mertkucukuncu
1- faizler 24 den 20 ye inecek dediðinde kýzmadým, 15 e inecek dedin kýzdým, bu mümkün olmayan bir rakam.
2- faizlerin seçim öncesi kredi faizlerini düþürebilmek adýna 20lere ineceðini biliyordum ve bunu 100 defa söyledim.
3- türkiyeli deðilmiþsin ve türkiye iran olma yolunda ilerliyormuþ söylediðine göre, insanlar herþeyi söylemezler, ben zaten bilgisini paylaþmayý seven bir adamým ve oldukça paylaþmaya çalýþýyorum ancak benimde bazý söyleyemeceðim þeyler var, standart bir aileden gelmiyorum ve bu devlet uðruna gerek askeri gerek baþka þekilde birçok aile bireyimizi kaybettik, bu devlete çok emek verdik, türkiyenin gizli hiyerarþik yapýsýnýn hiçbir zaman iran olmasýna müsade etmeyeceðini, türkiyenin yönetimsel yapýlarýndan önce türk halkýnýn hiçbir þekilde türkiyenin iran olmasýna müsade etmeyeceðini sana garanti edebilirim.
4- Tl faizler %35 olacak, dolar faizlerinde bukadar kesin rakam veremeyebilirim fakat en kötü ihtimalle olasý bir imf senaryosunda dahi imf nin saðlayacaðý likidite yeterli olmadýðýndan, en basit bddk günlük bültenden bakabileceðimiz rakamlara göre ve yurtdýþýndaki yatýrýmcýya verilen dolar faizlerini gördükçe, orta vadede dolara %6-7 faiz verilmesi çok uçuk bir iddia olmaz, 2002 krizinde türkiyenin daha sürdürülebilir tamponlarý ve nakite dönebilir kaynaklarý vardý, buna raðmen off shore sistemi tam yaygýnlaþmadan çocukken tv karþýsýnda çekirdek çitlerken %10-12 veren bankalarý unutmadým dolara, elbette ogunki kur vs. çok fark var ama birçok þeyi kýyasladýðýmda orta vadede dolar için %6-8 aralýðý bana çok gelen bir ihtimal deðil.
Yer Ýmleri