Nasýl yani Selçuk hocam? Bu bankalar bildiðim kadarýyla sýký bir þekilde BDDK tarafýndan düzenli olarak takip ediliyorlar. Zaten bu banka çok bireysel çalýþan bir firma deðil, daha çok kurumsal odaklý bir banka. Bir de geçen gün burada paylaþmýþtý bir arkadaþýmýz, orada bankalarýn risk durumlarý vardý, bir cut-off deðeri vardý, 17 idi galiba. Bu deðerin üstünde bulunuyordu bizim bütün bankalarýmýz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ayný þekilde ben de ilk kez o eski yýllarýn likit fonu, yeninin para piyasasý fonlarýndan birine girdim. Þu anda mevduatýn cýlký çýktý. Stopajdan sonra , býrak reel getiriyi, enflasyonun altýnda..
Bir kýsmýný boþta býrakalým çakallýðý , bizim insanýmýzýn matematik bilmezliðinden yararlanma hamlesi. Bir banka baþlattý hepsi uydu. Asla kullanmayacaðým bir ürün çeþidi. Aslýnda yanýltýcý reklam ve puanlar söylenerek ýsrarla yapýlýyor, Bddk'nýn düzenleme yapmasý lazým o iþi. Anons ettiði faizden daha azýný veriyor kenarda paran dursun diyip sinsice.
Hayýrlýsý olsun hocam hakkýnýzda, konut iþi sýkýntýlý.
Ben hala beklemedeyim, o rakam gelirse ppfler benden gider.
Not: Konut piyasasýný da kurutmayýn.
Konut formunda takýlan forumdaþlara haber verin ev alýyorum diye.
Ona göre pozisyon alsýnlar
https://www.hisse.net/topluluk/showt...20855&page=975
....
"Fibabanka, ICBC Turkey ile imzaladýðý kredi anlaþmasý kapsamýnda 50 milyon dolar tutarýnda iki yýl vadeli kredi temin etti. Banka açýklamayý KAP'a yaptý."( big para)
ICBC'den kredi alýyor Fiba. Bu haberin FIL fonuna etkisi olur mu?
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka 368 gün baðlarsan stopaj yok dedi 1yili geçtiði icin
Yer Ýmleri