Bizim spor klüplerini yýllardýr yönetenler ahlaksýz iyi aile çocuklarý. Klüpleri iflas ettirene kadar uðraþtýlar. Becerdiler. 2.5 Milyar EURO fakir ve sefil halkýn poposuna girdi. Þemsiye açýlmaz.
Halk geri zekalý. Bu spor klüpleri bu paralarý nereye harcandý diye hesap soracaðýna daha bir de fakirliðini unutup davul zurna ile futbol seyrediyor. Asgari ücret alýp hergün makarna ve bulgur pilavý yiyenlerin beyin hücreleri çalýþmýyordur. Futbol ülkede uyuþturucu gibi fakirliðin ve sefilliðin unutulmasýný saðlýyor.
Belediye baþkan adaylarý bile maçlara gidip geri zekalý halký selamlýyorlar. Oy istiyorlar. Beyin yok zaten sporseverlerde. Ey fakirler bu spor klüplerini iflas ettirdik borcu da devlete yýkacaðýz. Hem de vergi de vermiyoruz sizin gibi enayiler vergi öderken. :-)![]()
9 gunluk bayram tatili neyimize bizim?
Tuzu kuru olan ne zaman isterse tatilini yapsin..
Calismamis lazim calismamis hem de cok...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Avrupada hiç deðilse adamlar vergileri adam gibi %40 oranýnda veriyorlar. Bizimkiler %0 vergi veriyorlar. Hem vergi vermeyip hem de spor klüplerini 2.5 milyar EURO zarar ettirip devlete yýkmak ahlaksýzlýktýr hainliktir.
Bu konuyu bildim bileli bu vergi adaletsizliði düzelene kadar spor klübü tutmamaya yemin ettim. En az 10 senedir Türkiyede ne sporu ne takým tutarým ne izlerim, ne de izleyene akýllý gözü ile bakarým.
Herkes vergisini gelirine göre verecek arkadaþ. Böyle iþ olmaz.
ilginç bir haber...
Number of ATMs worldwide drops for the first time as demand for cash decreases
https://www.rbrlondon.com/wp-content...ase_200519.pdf
Yer Ýmleri