Biraz nostalji yapalým....eski dergiler buldum Bursa'daki evde.
Tempo dergisi Eylül-Ekim 1991 yayýnlarýdýr. Derginin fiyatý 6000 TL.
Mevduat faizleri %78'lerde.. Þirketlerin deðerleri komik seviyelerdeymiþ
![]()
Biraz nostalji yapalým....eski dergiler buldum Bursa'daki evde.
![]()
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Acilis bu seviyelerden olursa kimse girmez. Iki sebebi var. Birincisi millet parayi bayram tatilinde harcadi. Ikincisi yani kucuk yatirimci degilde buyuk yatirimci ise bu seviyelerden girmez. Girecek olsa p.tesi 5.65 ten girerdi. Suan herkes 5.50 altina sarkacak diyor ve beklenti o yonde. Ayrica kambiyo vergisi etkili oldu. Makaslar artti. Yani anlik kazanc eskisi kadar kolay degil. Plani kim uyguluyorsa tebrik etmek lazim. 12 si cok kritik. Faiz indirimi cok yuksek olasilik. O zaman bir artis olabilir ama onu da hesaba katmislardir diye dusunuyorum. Tamamen kumara dondu...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Ne cahil millet ne alýmý ya fed faiz indirimi sinyaliyle düþen dolar bu milletle ülkeyle ne alakasý var siyaset haricinde o bitik durumda zaten alim içinde hiç aceleye gerek yok
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
[QUOTE=Trade Shark;3509130]Biraz nostalji yapalým....eski dergiler buldum Bursa'daki evde.
Adý geçen þirketlerin çoðu borsada yok.
Ýsimleri bile unutuldu..
Bir oy kullansak çok güzel olur:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...88#post3509188
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Dünyanýn geri kalanýnda (ABD hariç) araba sahibi olmak o kadar gerekli deðil... Bisiklet vb. araçlar ya da toplu taþýma insanlar bir þekilde gideceði yere ulaþýyor...
Ev konusunda ise ülkemizi daha çok çeker... Arsa yok diye her yere bina dikilen Ýstanbul’da evlerin m2’leri sürekli düþüyor... Arsa bolluðu olan iç Anadolu’da ise insanlar müstakil evler yerine apartman dikiyor... Ülkede kaliteli konut çok az...
Yer Ýmleri