Cem YILMAZ ne diyordu.
Kaynak gösteremem çünkü üstünde oturuyorum.
Sonra da, kaynak gösteririm ama tutup yanlarda açmam.
[emoji23]
Cem YILMAZ ne diyordu.
Kaynak gösteremem çünkü üstünde oturuyorum.
Sonra da, kaynak gösteririm ama tutup yanlarda açmam.
[emoji23]
Uzmanlar deðerlendirdi: Para biterse Türkiye’nin önündeki 5 seçenek
Reuters, ‘paranýn bitmesi halinde’ Türkiye’nin seçeneklerini sýraladý
http://www.patronlardunyasi.com/habe...secenek/220733
þubeye göre de deðiþebilir oran zaman zaman ... atýyorum yanýk freddy bankasýnýn isparta yalvaç þubesi hedeflerini tutturmak için yandým fellik taze fertig arýyordur bi gýdým yüksek oran margarinleyebilir diðer þubelere göre , izmir karþýyaka þubesi ise kalantor müþterilerin yüklü hesaplarý ile gýrtlaðýna kadar doludur müdüründen çaycýsýna kadar banka personeli sabah kahvaltýsýný þubede beluga havyarýný poðaçanýn içine sürüp yapýyordur... akþamüstü þampanya eþliðinde küba purolarý tüttürüyorlardýr , senin parana ihtiyacý yoktur , istikamet olarak internet þubesi oranlarýný iþaret eder , boynun bükük ayrýlýrsýn þubeden... bu iþler böyle
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Hayali dolar aldým nolacqk dedin. Onda bile düþürdün. Þu hayalindekileride sat süründürme bizi. Sonra abdest al [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavaþ: 1 Milyarlýk ihale*188 Milyona indi
http://www.patronlardunyasi.com/habe...na-indi/220763
Bu haberi paylaþmadan geçemeyeceðim,ülkenin Adaletsiz Kalkýnanlar Partisi tarafýndan nasýl soyulduðunun bilinmesi açýsýndan önemli.
canlý tl ile biraz çin yuaný ile yen mi alsak kasaya , spottan .... fx iþlemi olarak benjaminden çapraz çeviri ile deðil yani ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Yer Ýmleri