Dyo boya yabancilara satiliyomus darisi vking in basina yada ordan gelen paraciklarla artik su vkingte isleri yoluna koyarlar insallah
Dyo boya yabancilara satiliyomus darisi vking in basina yada ordan gelen paraciklarla artik su vkingte isleri yoluna koyarlar insallah
Ben Dyo nun satýlacaðýn a
inanmýyorum.
borsa gündeme inanmýyorum
bu benim yorumum kimseyi baðlamaz.
Y.t.d
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vkingtede iþleri yoluna koyup, borsa istanbula 2017 yýlýnda açýlmayý planlayan ama açýlamayan, üstelik kuzey afrikaya ve avrupaya ihracat yapan sektörün lideri olan bir firma, izmirde fabrikasý olan halka açýk bir firmayý niye satýn almak istemesinki...hayaller hayaller...
"Duyduðumuz her þey kanaattir, vak'a deðil; gördüðümüz her þey perspektiftir, gerçek deðil..."
Büyük yalan
Y.T.D
Bir zamanlarda dyo boya karalama kampanyasi vardi bol bol kagit 5 katina ulasti.ben buna yasar bop u diyorum esbaskanlari dyoda suspus oldular.onlara inanip satanlar pesinden bakalaldilar malesef?
Demeki bazýlarý musubeti yaþamalý Yaþayýn yasarlarýn musubetini o zaman. Ben artýk yasarlarýn hiç bir ürününü almýyorum býrak hisse almayý . Akýllý olun baþka kaðýtmý yok.l
Yatýrým yapmak için tavsiye DEÐÝLDÝR .
Ben borsa gündemin
haberlerine inanmýyorum
sonra satýlsa ne olur ki
Tire monndi ne oldu
Olmuksa ne oldu
Marshall ne oldu
böyle bir sürü hise var
yabancýya satýlan hiseler
bitiyor .
bu benim yorumum kimseyi baðlamaz.
Y.T.D
Yer Ýmleri