Ey Türk titre ve kendine dön.
Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yaðýz yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir? Bilge Kaðan Kök Türk Kitabeleri
1 hafta sonra 500 lot daha alacam. Bütün para burda .aklimdaki hedef fiyat çok uçuk .en iyisi söylemeyim.
Arkadaþým sen hisse mi alýyorsun yoksa hissemi pazarlýyorsun belli deðil
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin döviz borcu var, 9 aylýða göre dolar düþtüðüne göre kar yazacak..9 aylýkta 172 milyon ciro yapmýþ,yýllýkta 230 milyon civarý ciro yapmasý beklenir..Tuvalet kaðýtlarý fiyatlarý malum, ordada iþler iyi giderse zarar baya azalýr..Bu yüksek enflasyon ortamýnda üretim deðerlendiðine göre, güçlü bir ortaða tahsisli sermaye veya doðrudan hisse satýþý gibi bir yöntemle kýsa vadede þirket sýrtýndaki borç kamburundan kurtulursa,orta ve uzun vadede ise makineleri yenileyip ihracat artýþý gibi hedefler koyarsa güzel olur..Yoksa 2019 yýlýnda da bedelli yapýp sorunlarý öteleyerek nereye kadar gidebilir...
"Duyduðumuz her þey kanaattir, vak'a deðil; gördüðümüz her þey perspektiftir, gerçek deðil..."
1500 lot daha 1.08 den aldım.
Bu kagit endekse ragmen yukselmemisse belliki yine bedelli sermaye artrimi var.bunu bilen spek nasil ceksin yukari kimse hangi haberler satacak.elinde patlamasindan korkmus oda belliki.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boyle kucuk kagitlar sonradan gider genelde.. bilanco iyi gelecek bence beklemedeyiz bakalimm
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben gecen 1.08 den aldim 1.09 yolladim oda zorla gitdi ogun.dahada bulasmadim.endeks bukadar yukseldi tik olmadi.bende duserse sert duser diye dahada almadim
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri