Bunlar ne ya adam habire zara yazýyor sermaye azaltýyor bedeli sermaye artýrýyor bunlar olsa ne olur olmasa ne olur ya boþ iþ ytd
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar ne ya adam habire zara yazýyor sermaye azaltýyor bedeli sermaye artýrýyor bunlar olsa ne olur olmasa ne olur ya boþ iþ ytd
insanlar zara ediyor bide elinden hiseleri alýyorkar ytd
bunlar da vicdan diye birþey yok hadi hise pirim. yapmýyor birde adamlarýn elinden hiselerini alýyorsun zalim zanetiyorsun bu paralarý yiycenmi Alma nazlýmýn ahýný çýkar aheste aheste yiyemesin yiyemesin bogazýnda kalýr yiyemesin yedigini sanýrsýn yiyemesi o ahlar sende varken yiyemesin ytd
Yucin hocam önünde duran bir engel eþ zamanlý vardý onuda spk ya baþvurda spk onaylarsa ki onaylayacaðýný düþünüyorum 65 krþ gecmesi gerekmiyormu %53.1 azaltma %99 artýracak.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yav/þak/lar/dýr þüp/he/siz
-------------------------------------------------
DÝPNOT 21 - RAPORLAMA DÖNEMÝNDEN SONRAKÝ OLAYLAR
Þirket’in 28 Nisan 2017 tarihli özel durum açýklamasýnda belirtildiði üzere; Þirket’in 28 Nisan 2017
tarihli ve 17 nolu yönetim kurulu kararýnda Þirket’in baðýmsýz denetimden geçmiþ ve genel kurulca
onaylanmýþ 31 Aralýk 2016 tarihli yýllýk finansal tablolarýnda yer alan 92.482.696 TL tutarýndaki
geçmiþ yýl zararlarý ve 15.898.480 TL tutarýndaki dönem zararýnýn toplamý olan 108.381.176 TL
tutarýndaki bilanço açýðýnýn 23.900.000 TL’lýk kýsmýnýn sermayenin azaltýlmasý yoluyla kapatýlmasýný
teminen, Sermaye Piyasasý Kurulu’nun VII-128.1 sayýlý Pay Tebliði’nin fon çýkýþý gerektirmeyen
sermaye azaltýmý baþlýklý 19 uncu maddesi kapsamýnda, Þirket’in çýkarýlmýþ sermayesinin 45.000.000
TL’ndan 21.100.000 TL’na azaltýlmasýna ve azaltýlan tutarýn geçmiþ yýl zararlarýna mahsup
edilmesine, eþanlý olarak 20.900.000 TL sermaye artýrýmý yapýlarak, çýkarýlmýþ sermayenin tamamý
nakden karþýlanmak üzere 42.000.000 TL’na artýrýlmasýna karar verilmiþtir.
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
1000 lotunuz önce 531 lot oluyor
540/531=1,01 tl olii
sonra %99 bedelli olii cebinizden 531 tl verip
yani 531x0,99+531=1057 lotunuz oliii
sonra burda
yaþarýn payý % 74 den %85 e cikar
tekrar fiyatlar 50 kuruþ tekrar sermaye azalt bedelli bu böyle akar gider...
özet: yaþar bizi .i..cek yine vesile olanlarda yol verenlerde komisyonlarýný alacak... bknz sapýk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Spk onaylarsa Hocam þuan ki fiyattan hisse alýp bedelliye katýlmamak daha karlý ben mi yanlýþ biliyorum
Hocam spk nezaman kararýný verir
Yer Ýmleri