| Özet Bilgi |
Genel Kurul Toplantýsý Yapýlmasýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
| Ýlgili Þirketler |
VKING |
| Düzeltme Nedeni |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçlerinden sehven iþaretlenen Sermaye Artýrýmý/Azaltýmý nýn çýkartýlmasý |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
02.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
29.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
10:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
28.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝZMÝR |
| Ýlçe |
BORNOVA |
| Adres |
Kemalpaþa Caddesi No.317 Pýnarbaþý/ÝZMÝR |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçilmesi, |
| 2 - Genel Kurul Toplantý Tutanaðý'nýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi |
| 3 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2016 yýlý Faaliyet Raporu'nun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý, |
| 4 - 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý ve müzakeresi, |
| 5 - 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý, |
| 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ibra edilmesi, |
| 7 - Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'ndan gerekli izinlerin alýnmasý kaydýyla, Þirket esas sözleþmesinin "Þirketin Amaç ve Konusu" baþlýklý 3. maddesinin tadili hususunda müzakere ve karar, |
| 8 - Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'ndan gerekli izinlerin alýnmasý kaydýyla, Þirketimiz merkez adresinin, Merkezi Adres Sistemi ve ticaret sicili iþlemlerinin elektronik olarak yürütüldüðü MERSÝS (Merkezi Sicil Kayýt Sistemi) ile uyumlu hale getirilmesini teminen, Þirket esas sözleþmesinin "Þirketin Merkez ve Þubeleri" baþlýklý 4. maddesinin tadili hususunda müzakere ve karar, |
| 9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin genel kurulun onayýna sunulmasý, |
| 10 - Yönetim Kurulu üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapýlmasý, baðýmsýz yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi |
| 11 - Türk Ticaret Kanunu'nun 408 inci maddesi uyarýnca, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakký, ikramiye ve prim gibi haklarýnýn belirlenmesi |
| 12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12. maddesi uyarýnca; Þirketimiz tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiþ gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulmasý |
| 13 - Yýl içinde yapýlan baðýþlara iliþkin pay sahiplerine bilgi sunulmasý ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý kapsamýnda belirlenen baðýþ sýnýrýnýn genel kurulun onayýna sunulmasý |
| 14 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayýlý kararý gereðince, SPK'nýn II-14.1 Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði ve SPK tarafýndan belirlenen formatlara uygun olarak hazýrlanmýþ 31.12.2016 tarihli bilançomuz dikkate alýnarak, Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 376'ncý maddesi uyarýnca, konunun genel kurulun bilgisine sunulmasý, |
| 15 - Yýl karý konusunda müzakere ve karar, |
| 16 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre iþlem yapmalarýna izin verilmesi, |
| 17 - Dilek ve görüþler |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
VKING-BILGILENDIRME-DOKUMANI-2016-29 03 2017.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 2 |
GENEL KURUL ÇAÐRI DÖKÜMANI.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Þirketimizin 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý, ekteki gündem maddelerini görüþmek ve karara baðlamak üzere, 29 Mart 2017 Çarþamba günü, saat 10:00'da, Kemalpaþa Caddesi No.317 Pýnarbaþý/ÝZMÝR adresindeki Pýnar Süt Fabrikasýnda, yapýlacaktýr.
Genel Kurul toplantýsýna iliþkin gündem ve vekâletname örneðini de içeren davet ilan metni ekte sunulmaktadýr.
Þirketimizin mevcut 45.000.000 TL sermayesinin tamamý hamiline paylardan oluþmakta olup, Genel Kurul toplantýsýnda hazýr bulunacak pay sahiplerinin veya vekillerinin her pay için bir oy hakký vardýr.
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygýlarýmýzla,
VÝKÝNG KAÐIT VE SELÜLOZ A.Þ.
|
Yer Ýmleri