arkadaþlar bu kaðýdý bugün farkettim. 5 gün önce 1,26 imiþ.bu gün 1.07 den alabiliyorum. Bu beþ günde kötü birþey oldumu. þimdi alsam %20 aþaðýdan mý alacaðým. Bilgi verme nezaketini gösteren bir üstad varsa sevinirim
arkadaþlar bu kaðýdý bugün farkettim. 5 gün önce 1,26 imiþ.bu gün 1.07 den alabiliyorum. Bu beþ günde kötü birþey oldumu. þimdi alsam %20 aþaðýdan mý alacaðým. Bilgi verme nezaketini gösteren bir üstad varsa sevinirim
Bu hisse kar payý vermez tam tersi siz bu þirkete her yýl düzenli olarak temettü verirsiniz borsada ilk 30 þirketin altýna inme gerisi boþ
Rüçhan iyi kapattý diyebiliriz geçmiþte 1 kuruþ kapatmýþtý bu sefer 6 kuruþ taban olmadý 1,06 dip oldu hayýrlýsý þimdi sonuçlar rüçhanlarýn nekadarýna yatýrýmcý sahip çýkacak bu önemli
terzico tebrik ederim bu yýl ben yapmaz dedim sen 4-5 ay önce yapacaklar dedin bildi hakkýný vermek lazým þimdi 2018 yaparlarmý sistem yaparlar görünüyo sýnýr yok gibi 4 kere yaptý sonuçta
VÝKÝNG KAÐIT VE SELÜLOZ A.Þ.'nin 29.08.2017 tarihinde baþlayan % 53,11111 oranýndaki sermaye azaltým iþleminde, kaydileþmiþ paylar ilgili üyelerin müþteri alt hesaplarýndan 06.09.2017 tarihinde azaltýlmýþtýr. VÝKÝNG KAÐIT VE SELÜLOZ A.Þ.'nin 29.08.2017 tarihinde baþlayan ve 12.09.2017 tarihinde hak kullaným süresi sona erecek olan % 99,05213 oranýndaki bedelli sermaye artýrým iþleminde, kaydileþmiþ hisse senetlerinin rüçhan haklarýný kullanmak isteyen üyelerin belirtilen tarihler arasýnda Merkezi Kaydi Sistem çalýþma süresi içerisinde iþlem yapmalarý gerekmektedir.
Yer Ýmleri