Ne yapayým kardeþim söyle sövmem dedikçe saçma sapan sataþýyorsunuz.. herkes kendi kararýný kendisi veriri zarar/kar karar verene aittir yanlýþ karar verdiysem oturup aðlamam belirli prensiplerim vardýr ona göre yatýrým yaparým. Burada görüyorum ki malesef saða sola sataþan insanlar ne katmerde ne de baþka bir kaðýtta kazanma þanslarý yok. Halka açýklýk olmuþ %57 genel kurula ihtiyaç varmý diyor hala inanýlmaz ya !!!! Bak arkadaþ oku öðren insanlarýn yakasýndan düþün ha patronmuþ kimse kim umrumda deðil nikahýma almýyorum madem bukadar sövülecek bir þirket ne arýyorsunuz burada ?? Ne zaman bukadar fazla küfür kýyamet olsa arkasýndan ters yöne hareket oluyor uyanýn artýk ! Kimse söverseniz sövün umrum deðil ben yatýrým yaparken tek baþýma karar alýrým ve insanlarla iþim olmaz temel analiz, hikayesi ve türkiye genel görünümüne göre duygusuz yatýrým yaparým bukadar basit. Ytd
2 sene ödeme yok... süper bi yapýlandýrma haberiydi, patron içine etti iþin.. ya çok çok acil nakit paraya ihtiyacý vardý, ya da haberin etkisini kýsýtlamak istedi... niye yükseliþi engellemek ister ki?..
Çok acil nakite ihtiyacý var diyelim... ne kadar acil ki, hisseye 2 gün vakit tanýsa %10 yukardan satma imkaný bulacaktý, 2 gün bile bekleme imkaný yoktu galiba... bu seçenek saçma bence... ikinci seçenek mantýklý... yani haberin etkisini kýsýtlamak istedi... ama soru þu: niye yükseliþi engellemek ister ki?.
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
501 personeli var 166 sý beyaz yakalý bunlar 2 senedir boþ boþ oturuyorlar mý...
arkdslar bence de daha once yurmýüc tam nýck yazamamýs olabýlýrým ýle konusmustuk muhtemelen ký sahsý fýkrým banka kredýsý ýcýn kendýsýne kefýl olan sýrket ve veya fon yonetýclerýne bu kredý yapýalndýrýlmasýna ýstýnaden onceden soz verýlen hýsse devrý oldu ... ee tabý haber pesýne yapýlamsý da gayet mantýklýydý durup dururken yapsa bayram degýl seyran degýl enýste bený nýye optu dýyecektýk
teknýk olarak artýk 4.84 ustu kapanýslar sart ardýna 5.05 ve 5.38 cok onemlý dýrencler cendreden cýkmasý ýcýn
![]()
Son düzenleme : MATESÝS+; 10-04-2019 saat: 01:21.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
100 milyon tl riski olan þirketler için mali denetim raporu zorunlu oluyor Bakan Albayrak açýkladý çokda iyi oldu ,Katmerciler artýk sürekli mali açýklama yapacak 25 milyon sermaye ile 17 milyon yönetim gideri yapmak artýk hayal olacak
Bence "Sermaye" ile "Yönetim Gideri" birbiri ile alakasýz konular sayýlýr... Bedelli veya Bedelsiz Sermaye arttýrýmý yapýnca "yönetim gideri" normal mi karþýlanacak?... Ciro ile Yönetim Giderini kýyaslamak belki daha insaflý olur, ama onda da yatýrým yapan, aldýðý sipariþlerinden henüz nakit üretememiþ, büyümek üzere olan þirketlere haksýzlýk yapýlmýþ olur...
Bu arada ilk ve ikinci çeyrek bilançoyu süper beklediðimi belirtmiþtim... ilk çeyreðe yetiþmemiþ olabilir, ikinci çeyrek süper gelebilir... Borç yapýlandýrma da geçen hafta oldu, 2 yýl boyunca hiç borç ödemeyecek, yani 2. çeyrek baya baya süper olabilir..
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
Yer Ýmleri