Tahtaya giren 3 saat dayanamiyor. 3 saatte ne mal olduklari goruluyor. 3 saat once umut dolu bir mesaj, yukselecek beklentisi, 3 saat sonra yenilen kazigin acisi.![]()
Aylardir soyluyoruz. Bunlar soyguncu
Tahtaya giren 3 saat dayanamiyor. 3 saatte ne mal olduklari goruluyor. 3 saat once umut dolu bir mesaj, yukselecek beklentisi, 3 saat sonra yenilen kazigin acisi.![]()
Aylardir soyluyoruz. Bunlar soyguncu
bedelli zamani fiyat bugunkinden iyi olacagi kesin gerisi luzumsuz .. sirketmis sahibiymiþ beni ilgilendirmez .. bir hisseyi dogru fiyattan alirsan kazanirsin
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
2 den beri çok defa aldým sattým kaðýdý. iyi de kardayým.
tatildeydim bu yorumu okuduðumda ve hak vermiþtim.
ama öven de yeren de patronun adamý- tahta yapýcýnýn bilmem neyi oluyor bu forumlarda nedense.o yüzden katkýda bulunmadým.
patron hisseleri azaltýnca geldi bedelli haberi..ve nedeni belliydi bedelliye girmeyen olursa ben alacam!!
o halde 4 altýna düþmesinin hiç bir mantýðý yok.
ne kadar yukarý giderse de bedelliye katýlým yuksek olacak.
dün aldik iyi yakalamýþýz ..satis verebilirim kisa gunun kari olarak[emoji4]
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel Durum Açýklamasý (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Yeni Sipariþ Alýnmasý Hk.
Açýklamalar
Þirketimiz yurtdýþý kaynaklý 3.250.000 $ (ÜçMilyonÝkiYüzElliBinDolar) tutarýnda Güvenlik Araçlarý sipariþi almýþtýr. Teslimatlar 2020-2021 yýllarý içerisinde yapýlacaktýr.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Umarim boyle devam eder de, beni yaniltir. Beni yaniltmasina ben de kazanazagim icin en cok kendim sevinirim. Ytd
Yer Ýmleri