Euro yine þahlandý .. 9 aylýktan bugüne fark 4 lira... 9 aylýktaki 20 milyon zararýn üstne 12 aylýða ekstra gelen zarar miktarý 120 milyona ulaþtý... bu hesapda Euro 31 Aralýka kadar burada durur ise geçerli... Euro her bir lira artýþýnda þirket 30 milyon TL ekstra zarar yazýyor... 12 aylýk bilançosu tarihinin en büyük zararlý bilançosu olabilir.
þirket bir bedelli daha yapýp 30 milyon Euroluk yani 450 milyonluk þu euro kredisini kapatsa önü çok açýk aslýnda... son bi defa %100 bedelli yapsa herþey temizlenir...
Ben patronun yerinde olsam hazýr þirketin %85 i de halka açýkken son bir bedelli yapýp bu borçtan kurtulurdum.. sonuçta parayý ben deðil halk verecek... benim þirketimin borcu bitecek... patronlar için bu borsa çok güzel bir þey yaa.. þirketim olsa kesin halka açar böyle þeyler yapardým... bedavadan para yaðardý þirketime... iyi yönettin kötü yönettin kar ettin zarar ettin hesap soran yok... bir yerden borç alsa devamlý baþýnda cehennem zebanisi gibi duracaklar onun yerine sat hisselerini millete sonra devamlý milletten para iste þirket için borçmu ödüyorsun altýna ferrarimi alýyorsun yatýrýmmý yapýyorsun ne yaparsan yap... hesap soran yok nasýlsa.. çok muhteþem bir sistem... ha merkez bankasýnda para basmýþssýn ha bistte hisse basmýþsýn... on numara kapitalist sistem bu.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri