Hep ayný bayat hikaye.. kaðýt düþsün 2.2lere yürüsün 14lere yüzüne bakma atla trene son vagondan sonra versinler 3lere orada da bak yürüsün 4lere belki daha yukarýlara yine son vagondan atlayýp küfür kýyamet.. bu döngü borsa oldukça bitmez.. ytd
Hep ayný bayat hikaye.. kaðýt düþsün 2.2lere yürüsün 14lere yüzüne bakma atla trene son vagondan sonra versinler 3lere orada da bak yürüsün 4lere belki daha yukarýlara yine son vagondan atlayýp küfür kýyamet.. bu döngü borsa oldukça bitmez.. ytd
Bedelli onayý ne zaman olacak arkadaþlar tahmini olan var mý ?
Çoðu katmr yatýrýmcýsý ayný duruma düþmüþ..
Yani kenardaki biraz birikmiþini bedelliye saklamýþ, bu yüzden son düþüþte 3 liradan alýp maliyet düþürememiþ...
Çok ilginç deðil mi?.. Patron veya spek, adýna ne derseniz deyin, bunun böyle olacaðýný biliyordu, 3 küsürlerde çoðu yatýrýmcý yanaþamadý.. Önceden alan bedelli parasý ayýrdýðý için alamadý.. Kaðýda yabancý olan da korktu.. çünkü kaðýt sabýkalý.. 3 tl - 4 tl arasýnda rahat rahat toplayabildiler böylece...
Bedelli haberi, hisse satýþ haberi, sonrasýnda hissede aþýrý düþüþ, v.b. hepsi bilinçli yapýldý.. Bu kadar aþýrý düþmemeliydi normalde, ama ucuza geri almak istediler ... ZATEN HATIRLAYIN, yapýlandýrma haberi gelince niye alelacele sattý patron demiþtim, 2 gün beklese, 3-4 tavan çekecekti hisse, çok daha yüksek fiyattan satabilecekti demiþtim.. Sattýðýnýn 3-4 katý lotu geri almýþtýr bence (baþka kiþiler adýna almýþtýr)
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
tahminime göre bu ayýn sonuna kadar bedelli onayý gelir diye düþünüyorum. birde acaba spk 2 bedelliyle beraber hiç olmazsa 1 tane de bedelsiz ver der mi? dese çok iyi olur bence. þimdi onay öncesi bu çýkýþ onayýn akabinde terse mi döner diye de endiþe etmiyor deðilim açýkçasý...
zaten bedellinin yanýnda %100 bedelsiz de vereceðini açýklamýþtý geçen sene, hala bedelli+bedelsiz verecek diye bekliyor herkes.. bedelli ve bedelsiz birarada olacak demiþlerdi.. bedelli gecikince BEDELSÝZ DE otomatikman gecikti...
bu sene sadece bedelli için SPK'ya baþvurdu.. bedelsiz için baþvurmadý.. "Saçmalamayýn kardeþim, bedelsiz için normalde zaten SPK'ya baþvurulmaz, niye baþvursun?" diyen olabilir, bu tarz teknik konularý pek bilmiyorum... Eðer "bedelsiz için spk baþvurusu gerekmiyor" ise o zaman 2018'deki açýklama geçerlidir... Bedelsiz de verilecek diye anlaþýlmalýdýr...
Þöyle bir haber buldum.. bedelsiz için de onay þartý var sanýrým:
http://www.halkgyo.com.tr/duyurular/...ayi-alinmistir
------------------
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
þirket sadece bedelli için baþvuru yaptý kap'ta öyle yazýyor. bedelsiz verecek olsa bile spk'ya selam vermeden ne yapabilir tabi ki ona da baþvuru gerekli... suyu bulandýrmaktan baþka bir þey deðil bu konuþulanlar...ytd
trade.jpg
þu an hangi aþamadayýz sizce![]()
Yer Ýmleri