Aciga satis yasaklanmali.bune lan 500 600 milyonluk mali kim aliyo kim satiyo.zaten araci kurumlar komisyonla soyuyor.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
https://postimg.cc/ZWnyrwHk
geçen hafta grafiksel olarak yorumlamýþtým (2,83-2,85) aralýðýna ise ayrýca deðinmiþtim ki beni yanýltmadý bu gün en çok bu bölgede bol hacimli iþlemler gerçekleþti,2,85 sýkýntýsý bana göre halen devam ediyor yarýn geçilse bile tekrar onay almak isteyebilir veya alýp baþýný gidebilir kendi adýma bu gün 2,86 dan verip sert düþüþten istifade ettim lot artýrmak maksatlý iþlemler yaptým...ama yarýn yine bu bölge civarý sýkýntýlar olabilir..tek ricam salt benim dikkat çektiðim noktalara göre iþlem yapmayýnýz beni bilen bilir uzun zamandýr buradayým olmaya da devam edeceðim....
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
cümleten bol kazançlar iyi akþamlar.
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
Yer Ýmleri