Bunlarýn Allaha inançý yok seni benimi düþünecekler bunlarýn bunlarýn Baþka çevrelerle iliþkileri incelensin
Bunlarýn Allaha inançý yok seni benimi düþünecekler bunlarýn bunlarýn Baþka çevrelerle iliþkileri incelensin
Her kademeden mal vermeye çalýþýyorlar belli ki patron satýþý dýþýnda bilmedipimiz ciddi problemler var.
Tabii bu tarz kumar kapýtlarýnda her þey patron kontrolündedir. Olumlu haber öncesi birilerine bilgi verilir ayný þekilde kötü haberlerle de..
10 üzerinden dünya sattýlar yýllardýr çýkmýyor. Alanlara gerçekten yazýk ama suçlu olduklarýný da bilsinler. Diðer suçlu da SPK.. bu tarz pislik kapýtlarýn borsa da ne iþi var allah aþkýna. Akýllý olan ve kazanç saðlayan kim? Patron..golü atmýþ millete..
Çok düþtü alayým diyen malum çok var..borsada bir kural vardýr; mal verildiði anda bu tarz kumar kapýtlarýnda düþüþ bitmez. Çünkü malý satarlar sonra açýkçýlara býrakýrlar sahneyi ki daha da düþürsün. Her türlü yukarý kýsa tepkiler 5-10 birim daha mal satmak ve keklik avlamak içindir. Þakýn bulaþýlmasýn belli ki bilmediðimiz çok ciddi problemler var bu leþ kapýtta.
uzun vadeli yatýrým yapmak niyetinde olan yatýrýmcýlarý üzecek paylaþýmlar yapmak hiç þýk bir davranýþ deðil...düþüþ nedeniyle moraliniz bozulsa bile baþka insanlarýn direncini kýrmayýn.. gelen haber bence son derece olumlu gözüküyor ama nedense ýsrarla kötüymüþ gibi gösteriliyor. benim de kendime ait küçük bir þirketim var þöyle düþünüyorum, en büyük problem kýsa vadeli borçlardýr. bu þirket bunu halletmiþ. keþke bankalar ayný anlayýþý bizlere de gösterse. kabaca; 25 milyon kasada para var, 120 milyon alacak var ve 340 milyon stok var. kamu borçlarýný ödemekte nazlanýyor-zorlanýyor, bu nedenle firmalarda kýsa vadeli banka ve diðer borçlarýný ödemekte zorlanýyor. firmaya anlayýþ gösterilmiþ ve vade epeyce uzatýlmýþ, bu kadar basit. ben böyle düþünüyorum. belki de fazla iyimserim bilemiyorum. þu ana kadar pek bir þey kazanamadýðým için siz bana bakýp alým satým veya elde tutma kararý vermeyin...
Tahtacý avladýðýný söyleyen, 5,40'dan ver bana Furkan lütfen diyen biri vardý... Sanýrým kuzu kuzu bekliyordur.. Biz de öyle düþünüyorduk eskiden... bekliyoruz kuzu kuzu...
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
Arkadaþlar merhaba
Kap haberi beklentisi varmi sizde. Varsa içeriði hakkýnda öngörünuz nedir.
Yer Ýmleri