Önceden R'leri bedelliye çevirmiþtim sonrakiler hariç,bugün hesaba geçti,bu ilginç,bazen böye süprizler oluyor, 5000 R'ye karþý 7000 adet vermiþ 1tl'den,maliyet ise 1.44 olmuþ,ama hesapta artýsý yok,2 gün sonra sanýrým belli olur durumu !!!
Önceden R'leri bedelliye çevirmiþtim sonrakiler hariç,bugün hesaba geçti,bu ilginç,bazen böye süprizler oluyor, 5000 R'ye karþý 7000 adet vermiþ 1tl'den,maliyet ise 1.44 olmuþ,ama hesapta artýsý yok,2 gün sonra sanýrým belli olur durumu !!!
R kapanýþ 2.12-E 2.06...R yüksek E'den,ilk zamanda E 1.90 altýna sarkmamýþtý,ama R 1.82 göstermiþti...Yarýn R alýþý,satýþý son gün !!!...Eskiden R'ler katlar giderdi,bedelli yapan hisselerde öyleydi,bedelli,bedelsiz fark etmezdi,ama þimdi milleti süründürerek zarar ettiriyorlar.
Deðerli yatýrýmcý dostlarým; bedeller bugün mü yoksa ayýn 9'unda mý en geç yatýrýlmak zorunda...
Bilgisi olan paylaþýrsa sevinirim.
Þimdiden teþekkürler.
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Rüçhan kullanmamanýn bir mantýðý varsa anlatan olursa memnun olurum. Para bile yoksa hisse azaltýp rüçhan kullanmak mantýklýdýr. Ytd
R 254 gördü en yüksek...E ise 2.24...resmen R'leri erken bedelliye çevirdim,katýldýðým bedellilerde hiç R'ler bu kadar yükselmemiþti eskiler hariç
![]()
Yer Ýmleri