Borsa çakýldý.. demek ki s400'ü bize monte ettiler.. artýk sýrtýmýz yere gelmez.... çünkü montaj saðlam, hep oturma pozisyonu...
Borsa çakýldý.. demek ki s400'ü bize monte ettiler.. artýk sýrtýmýz yere gelmez.... çünkü montaj saðlam, hep oturma pozisyonu...
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
***KATMR*** KATMERCÝLER ARAÇ ÜSTÜ EKÝPMAN SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***KATMR*** KATMERCÝLER ARAÇ ÜSTÜ EKÝPMAN SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantý Daveti
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 12.07.2019
Genel Kurul Tarihi 02.08.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 01.08.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe ÇÝÐLÝ
Adres ATATÜRK ORGANÝZE SANAYÝ BÖLGESÝ 10032 SOKAK NO:10
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn Seçilmesi
2 - Toplantý tutanaðýnýn ve sair evraklarýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - 2018 Yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
4 - 2018 Yýlýna ait Baðýmsýz Denetim Kuruluþu rapor özetinin okunmasý,
5 - 2018 Yýlý Bilanço ve Kar-Zarar Hesaplarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2018 Yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
7 - Yönetim Kurulu'nun Kar daðýtým politikasý çerçevesinde hazýrlanan 2018 Yýlý karý'nýn tasarrufu ile ilgili teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý,
8 - Yönetim Kurulu Üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye sayýsýna göre seçimi, Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi,
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
10 - SPK Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticileri için ücret politikasý ve bu politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanmasý,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince yönetim kurulu tarafýndan seçilen Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
12 - Yýl Ýçinde yapýlmýþ olan baðýþlar hakkýnda Genel Kurulun bilgilendirilmesi, 2019 yýlýnda yapýlmasý planlanan baðýþlara iliþkin üst sýnýrýn belirlenmesi,
13 - 2018 Yýlýnda Þirketin, 3. Kiþiler Lehine Verdiði Teminat, Rehin, Ýpotek ve Kefaletler ile elde edilen gelir ve menfaatler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
14 - SPK Kurumsal Yönetim Ýlkeleri ve 6102 Sayýlý TTK'nýn 395 ve 396'ncý maddeleri çerçevesinde Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, üst düzey yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve üçüncü dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýnýn, þirket ve baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlemleri bizzat veya baþkalarý adýna yapabilmeleri ve rekabet edebilmeleri, bu nevi iþleri yapan þirketlere ortak olabilmeleri hususunun Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, 2018 hesap döneminde bu kapsamda gerçekleþtirilmiþ iþlemler hakkýnda hissedarlara bilgi verilmesi,
15 - 2018 yýlýnda gerçekleþtirilen iliþkili taraf iþlemlerinin ortaklarýn bilgisine sunulmasý,
16 - Dilek ve Temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 GENEL KURUL BÝLGÝLENDÝRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Ek Açýklamalar
Þirketimiz 2018 yýlý Ortaklar Olaðan Genel Kurul Toplantýsý aþaðýda belirtilen gündem maddelerini görüþmek ve karara baðlamak üzere 02 Aðustos 2019 Cuma günü saat 11:00' de 10032 Sokak No:10 Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiðli/Ýzmir adresindeki þirket merkezinde yapýlacaktýr.
Þirketimiz pay sahipleri, Olaðan Genel Kurul Toplantýsýna, fiziki ortamda veya elektronik ortamda bizzat kendileri veya temsilcileri vasýtasýyla katýlabileceklerdir. Toplantýya elektronik ortamda katýlým, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzalarý ile mümkündür. Bu sebeple Elektronik Genel Kurul Sisteminde ("EGKS") iþlem yapacak pay sahiplerinin öncelikle güvenli elektronik imza sahibi olmalarý ve Merkezi Kayýt Kuruluþu A.Þ. ("MKK") e-MKK Bilgi Portalý'na kaydolmalarý gerekmektedir. e-MKK Bilgi Portalý'na kaydolmayan ve güvenli elektronik imzalarý bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin EGKS üzerinden elektronik ortamda genel kurul toplantýsýna katýlmalarý mümkün olmayacaktýr.
Toplantýya elektronik ortamda katýlmak isteyen pay sahiplerinin veya temsilcilerinin 28 Aðustos 2012 tarih 28395 sayýlý Resmi Gazete 'de yayýmlanan "Anonim Þirketlerde Elektronik Ortamda Yapýlacak Genel Kurullara Ýliþkin Yönetmelik", 29 Aðustos 2012 tarih ve 28396 sayýlý Resmi Gazetede yayýmlanan "Anonim Þirketlerin Genel Kurullarýnda Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakkýnda Teblið" hükümlerine uygun olarak yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.
Elektronik genel kurul sisteminde oy kullanacak pay sahiplerimizin ilgili yönetmelik ve teblið hükümlerine uygun olarak uygulama yapabilmeleri için Merkezi Kayýt Kuruluþundan, þirketimizin www. Katmerciler.com.tr kurumsal internet sitesinden bilgi edinmeleri rica olunur.
Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 30 uncu maddesi uyarýnca, þirketimiz yönetim kurulu tarafýndan Merkezi Kayýt Kuruluþu A.Þ. (MKK)'ndan saðlanan pay sahipleri listesi dikkate alýnarak hazýr bulunanlar listesi oluþturulmakta olup, sadece listede adý yer alan pay sahipleri genel kurula katýlabilirler. Bu listede adý bulunan hak sahipleri þirketimiz olaðan genel kurul toplantýsýna kimlik göstererek katýlýrlar.
Temsilci göndermek suretiyle toplantýya katýlacak pay sahiplerimizin Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK)'nun Seri II-30.1 sayýlý ''Vekaleten Oy Kullanýlmasý ve Çaðrý Yoluyla Vekalet Toplanmasý'' Tebliðinde öngörülen vekaletname örneðini (Þirketimizin www.katmerciler.com.tr internet sitesinden temin edilebilir) usulüne uygun olarak doldurmalarý, vekaletname formunda yer alan imzayý onaylattýrarak veya noter huzurunda düzenlenmiþ imza beyanýný vekaletname formuna ekleyerek þirketimize ibraz etmeleri gerekmektedir.
Þirketimizin SPK Kurumsal Yönetim Ýlkeleri ve ilgili Tebliðleri gereðince olaðan genel kurul toplantýsýnda görüþülecek konularla ilgili olarak genel kurul toplantý gündemi, 2018 yýlý finansal tablolarý, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Baðýmsýz Denetim Raporu, yönetim kurulu üye adaylarýnýn özgeçmiþleri, kar daðýtýmýna iliþkin teklif ile Kurumsal Yönetim Ýlkelerine uyum raporu gündem maddeleri ile ilgili gerekli açýklamalarý içeren bilgilendirme notu toplantýdan üç hafta öncesinde kanuni süresi içinde þirket merkezinde ve Kamuyu Aydýnlatma Platformu (www.kap.gov.tr) , www.katmerciler.com.tr adresindeki internet sitemiz ile Merkezi Kayýt Kuruluþu'nun elektronik genel kurul sisteminde pay sahiplerimizin incelemesine hazýr bulundurulacaktýr.
Olaðan genel kurul toplantýsýnda gündem maddelerinin oylanmasýna iliþkin elektronik yöntemle oy kullanma hükümleri saklý olmak kaydýyla el kaldýrma usulü ile açýk oylama yöntemi kullanýlacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/775270
BIST
(12/07/2019 - 18:00:26)
trmcleod diyelim
Katmr hakkýnda bilgi sahibi olmak isteyen yeni arkadaþlara bilgi amaçlý yazýyorum...
Bu sayfalarda bilgi çok az... Yazýlanlarýn çoðu aþaðýdaki kategorilerden birisine giriyor:
1) Hisse yükselirse, at yarýþý muamelesi yapan yazýlar (örnek: kop da gel, hadi yürü, v.b.)
---- Bir miktar anlaþýlabilir, kumar amaçlý dalanlar heyecan yapýyor.. yaþý veya ruhu gençse kendisini tutamýyor...
2) Hisse düþerse "inþallah batarsýn, daha beter ol" tarzý hissenin daha da düþmesini temenni eden yazýlar..
---- Anlaþýlýr yaný yok.. Hisse almýþ, aldýðý hisse düþüyor, daha da düþsün istiyor.. Ya mazoþist, ya da aslýnda hisse sahibi deðil, "daha fazla düþse de alsak" modunda...
3) Hisse çok düþtüðü için psikolojisi aþýrý bozulan üyelerin yazýlarý.. Her yoruma ve yorumcuya laf sokma amacý taþýrlar..
---- Baþkasýna acý çektirerek bundan zevk alan, böylece kendi acýsýnýn hafifleyeceðini zanneden, psikolojik desteðe muhtaç tipler olduðunu düþünüyorum...
4) Þirket patronlarýna ve speðe beddua yazýlarý
---- Çok iyi anlýyorum bu yazýlarý, neler hissettiklerini de anlýyorum.. ben de 1000 kez beddua yazýp, %99'unu yollamadan sildim.. ne bana, ne de size bir faydasý yok.. boþuna forumu iþgal etmekten baþka iþlevi yok...
5) Nadir de olsa bilgi veren yazýlar... Bu yazýlara illa laf sokan birileri çýkabiliyor.. Þirket hakkýnda olumlu yazý ise "pazarlamacý" muamelesi yapýlabiliyor.. Olumsuz yazý yazanlar da "niye þimdiye kadar bekledin" tepkisi görebiliyor.. Bu sayede bilgi paylaþanlar bir þekilde küstürülüyor, forum yukarýdaki 4 türde yazý yazanlara kalýyor....
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
Aselsancýlar ambargo bekliyordu s400 yüzünden.. Fiyata aþýrý yansýmýþtý... ambargo gelmeyeceði fikri yayýldýkça , aselsan fiyatýna çok olumlu yansýyacak.. Katmr gibi diðer savunma sanayi hisselerini de olumlu etkileyebilir.. çünkü aselsan yükselirse sektör FK'sý yükselecek, büyük yatýrýmcýlar severler "sektör FK'sý" ile kýyaslamayý... Tabi Katmerin 19 Aðustosta gelecek 2.çeyrek bilançosunda kar gelmeli ki FK hesaplanabilsin :D bence gelecek, ve borç yapýlandýrmasýnýn etkisi ilk defa görülecek...
Yer Ýmleri