Karel gibi olcak beni taniyan baksin karelde deki yazilarimaSM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karel gibi olcak beni taniyan baksin karelde deki yazilarimaSM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kareli 4 lerden alip 9 lardan ciktim isteuen baksin
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki hedefiniz nedir sakýncasý yoksa...
ASUS_X008D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 üzerinde duramadý PEK ÞEREFLÝ MÝLLÝ YERLÝ katmerciler þirketi neyine güvenip borçlarý EURO üzerinden deðerleme yaparsýn 8 yýl vaedeli üstelik500 milyon olan borç 1 2 katýna çýkar o vakte kadar çok sakat bir durum böylede sancýsýný çekersin tahtada yabancý yok furkan nerde kaldý yerliliðin bedellsiz dedin vermedin bedelli yaptýn % 200 millete kitledin elindekileri almaya çalýýyorsun þimdide öbür tarafta çok çekeceðin var bu tarafta birþey yapamýyoruzz yerli milli diye diye insanlarý soydun allaha havale ytd
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
Katmr çok iyi yerlere gelecektir, muhtemelen güzel kar açýklayacak. Emder güzel tahtalardan birisi benim için çok yolu var
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
Yer Ýmleri