Þahsi kanaatimce dün TEB satýþýný karþýdan aldýklarý gibi bugünde yabancý ve makinelerin malýný aldýlar. Ýþlem bitince de TEB tahtaya geri döndü veren versin dedi. Seans içi 2890 a yana döne mal verenler 2950 deki 250.000 lota vermediler. Ben gösterilene deðil gösterilmeyene bakýyorum. Sayýn bg haklý olabilir ama ben sarttrýmý ve ihale haberleri ile level atlamasý gerektiðini düþünüyorum. Huylu huyundan vazgeçmezse de ilk kez zarar ettik demeyiz.
Al/sat yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu þirketin ürünleri diðer yerli þirketlere göre çok hantal, bir otokar bir bmc bir tümosan gibi araç göremedim özellikle barýþ pýnarý harekatlarýna bakýyorum bir tane hýzýr göremedim .En iyi yaptýðý iþ Toma araçlarý idi fakat þükürler olsun doðuda artýk örgütlerden çoðunlukla temizlendi.Benim kendi görüþüm bu þirket 10 yýl boyunca kar açýklayamaz çünkü o kadar çok yönetim gideri yazýyorlar ki kar edecek olsa bile zarara dönüyor kimsenin zarar etmemesi dileðiyle Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Katmercilerin ürettiði AB ve NATO standarlarýnda Hýzýr 400 beygir gücüyle sýnýfýnýn en güçlüsü, hibrit modeli için çalýþma devam ediyor.
Ateþ, Aselsan ile iþbirliði neticesinde sýnýr güvenliði ve gözetlemesinde tercih ediliyor. 20 tane TSK ya teslim edildi 37 araç daha teslim edilecek.
Geçen hafta uzaktan kumandalý 10 zýrhlý dozer TSK ya teslim edildi.
Hepsinden önemlisi Aselsan ile birlikte ürettiði UKAP 2 insansýz mini tank benzeri araç 2020 de hazýr olacak.
Ýnsansýz ve uzaktan kumandalý savunma araçlarý noktasýnda ingiliz þirketle anlaþmasý var ve þirket geliþime açýk.
Evet bir otokar bmc deðil ama emin adýmlarla gidiyor, ürün gamý geniþ.
Al/sat yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu þirket birçok projeyi gizli tutuyor dürüst deðil patronlarý hisse toplama derdinde bedelli olana kadar öyle bi algý oluþtu ki ky gözünde þirket batýyor havasý verildi yazýn gelen afrikaya þu kadar ihracat haberi hisseyi yeniden popüler hale getirdi ayný zmanda birçok madurda yarattý ben 1 yýlý geçgindir zararda bekliyorum inadýnada satmýcam sk sk çýkarýcaklar hisseyi yeterince toplayamadýgýndan patron süründürüyor eminim yeterince lot topladýktan sonra haber pompalamaya baþlarlar art arda bilançoyu dayoluna sokarlar ama bence vakit var daha sene sonuna kadar 4 tl hedefim var daha üstü de patrona baðlý zaten kap a doðru düzgün haber yollamýyor dozerlerle ilgili en ufak bi haber düþmedi bile kap aa fiyatý ne kaç liradan ihale edildi vs bu arada borçta gýrlaðý geçmiþ durumda dövize ndeksli 100 milyon euro borçda duruyor kenarda hisseyi alanalr bunuda göz önüne alsýn döviz hassas bi habere tepki veriyor dogal olarak borçta artýyor bunun 9 aylýk çok az zarar yada göstermelik kar gelecek tahminimce ytd
Synmstfbztk80 bence de haber akýþlarý bir zamanlama ile gelecek.
Borç var lakin bu yýl ortasýnda 2 yýl sadece faiz ödemeli 8 yýla yayýldý.
Þirketin ihaleleri , ihracatý dolar, euro cinsinden olduðu için bedelli sermaye artýþý sonrasý düzelen mali yapýyla daha rahat hedge edecektir.
Hýzýr zýrhlý aracýn ilk ihalesi Afrika ülkesine ve 20 milyon usd. Teslimat 2019/2020.
Yönetim kurulu baþkaný bu ihale haberini verirken devamý gelecek dedi.
Þimdi insansýz savunma araçlarýna baktým ukap 2 gerçekten iyi. Kaldý ki bmc olsun otokar olsun nurol olsun herkes bu alanda ilerlemeye çalýþýyor. Artýk cephede askerler yerine uzaktan, uydudan kumandalý araçlar, ihalar, droneler olacak.
Yer Ýmleri