Þaka bir yana teknik olarak günlükte 3,03 üzerinde kalýrsak 3,50 ye gider gibi bir görüntü var. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þaka bir yana teknik olarak günlükte 3,03 üzerinde kalýrsak 3,50 ye gider gibi bir görüntü var. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Mal almak için hep ayný numarayý yapýyorsunuz deðiþtirn artýk !! Ytd
Beni mi kastediyorsunuz bilmiyorum ama ben bir hisseyi teknik olarak analiz ederim ve buna göre yorumlarým ve gördüðümü söylerim gider veya gitmez spek dadanýr orasýný bilemem. Ben de zarardayým. Umarým zarar varsa en kýsa sürede çýkarýrýz hep birlikte. Normal bir yatýrýmcýyým spek olan varsa burda takýlýyorsa seni beni takip ediyorsa külliyen aptaldýr zaten. Herkesi spek olarak görmeyin ben 3 senedir paylaþým yapmýyorum burda zararda olan insanlar herkesi spek sanýyor malesef.
Son düzenleme : ReaLInvestor; 19-11-2019 saat: 17:26.
Realinvestor arkadaþý tanýrým. Enson netaþ ta güzel teknik bakýþ açýlarý vardý ve benim bakýþ açýma yakýn olduðu için beðeniyordum da. Doðrudur 3 yýl oldu netastan benim ayrýlalý. Öyle spek , spek yamaðý felanda deðildir. Herkesi herkese karýþtýrmayýn. Insanlarý boþ yere üzmeyin lütfen. Hoþgeldiniz sn. Realinvestor. Bir teknik bakýþ alalým sizden hazýr gelmiþkengrafik teknik açýdan güzel duruyor ne dersiniz?
Merhaba kardeþim..hoþbulduk..Tanýdým sizi..netaþtan 3-4 ay oldu tamamen vedalaþalý. Biraz kar biraz zarar elle tutulur bir kazanç elde edemedik. Forumda da çok uzun zamandýr yazmýyorum. Bu hisseye de yeni bulaþtým ama cok uzun vadeli hedefim deðil. Bakalým umarým herkes kazanýr. Grafik istemiþsin atayým hemen
![]()
Xyz Hocam burdamiyiz artýk hgSM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kime dediðim belli sürekli mal dökülsün diye küfür kýyamet sövüp yükseliþ öncesi ayný numarayý çekip sonra kaybolanlara dedim.. üzerine alýnan arkadaþla bir ilgisi yok. Ytd
Yer Ýmleri